! Вземете майсторството на подчертаването! Запознайте се с новия подчертател Мейбелин, Майстър Хром Металик!

Подчертането е важен инструмент за въздействие на вашия личен имидж и макияж. Това откриване ще предостави ви пълно течност и призвание, с което ще добавите в своята красота. Това са предложението на Мейбелин, Master Chrome Металик, новото Пророчество в подчертателните услуги за красота.

Майстър Хром Металик предлага професионални резултати за време на примерно парче и лесна приложимост, за да подчертаете своята естествена красота, докосвайки лицето. Тя е супер подчертател, който дава много светещ и невероятно прекрасен металикен ефект, без да ви държи твърдо и да ви губи зашеметяването на вашата кожа. Подчертателят дава металичен дилър, с който навлиза до самата кожаът на лицето, изработвайки приличен последен вид.

Най-доброто нещо при Майстър Хром Металик е,че много лесно се разнася по кожата. Не прави нищо допълнително усилие,което може да доведе до сплътяване на макияжа. За разлика от другите продукти, той се разлива топло и едноразово по кожата. Той моментално се разпространява и нанася равно и впечатляващо постоянство за дълго време.

Друга предимство на Майстър Хром Металик е, че може да се използва на суха и мокра кожа. На мокра кожа дава по-висок хром и по-дълъг ефект от металична подчертана тоналност. На суха кожа дава по-висок хром и по-светещ матов завършек, идеален за фини детайли на лицето.

С всякогаш яръка и захареста цветова палитра, Майстър Хром Металик предлага разнообразие от пастели и невероятни професионални цветове. Натиснете на всеки цвят, за да се почуствате активна, уверена и вълнуваща!

Майстър Хром Металик на Мейбелин предлага голямо разнообразие от сенки, структурирани точки и цветни измельчения. За да постигнете максималния възможен резултат, вашата техника трябва да ви разшири по изисквания за ваш