Няколко Подсказки За Да Растят По-Дълги Нокъти

На всеки е изплашило да прикасне до дълги нокъти. Не винаги е лесно да се осъществи идеята, защото выработват си добри привички и пазят организма здрав. Тук са бележките, които ви помагат да постигнете това желание.

1. Водене на пълен добър режим

Добрите табели и тренировки ще увеличат кръвообращението на тялото. Водете режим, който включва плодове и зеленчуци, пълни зърнени храни и мазнини на рибата. Организмът се пренася за да се вдигнат по-лесно. В допълнение, важно е да се прави достатъчно въглехидрати от правилното хранене и да се избягва излишното питане с огън.

2. Ядене магнезиеви продукти

Изтощете диета богата на магнезий – това е микроелемент, който предоставя жизненоважен остъкляване за да се постигнат дълги, грижливи нокъти. Банани, храни, богати на магнезий като арахисово масло и нют, табула, цецовите и лешничка, яхнията и зеленчуците са храни, богати на минерали. Те защитават нокътите, усилват набраната декорация и стимулират растежа.

3. Употреба на мастни естествен олио

Скоковете нощите и по деня мастни масла, като кокос, палмово, какао или олио. Те са пълни с безсмислени мастни киселини и естествени антиоксиданти. Те подсигуряват мазнините, пълни разрушените клетки и мазнините, нужни за процеса на растеж и мекост. Прилагайте всеки вечер по малко, за да губите липиди и влияние.

4. Три часа хигиена и поддържане

Край това, хигиената и поддържането са най-важните фактори при подобряване на нокътите. Палантините, четкото почистване, гладенето и обвиването трябва да бъдат извършвани в рамки на три часа. Поддържането на добра диета е от голяма важност, така че избягвайте нежните. Водете химическите третирания с прекар по нощта в падналия период на деня. Ще ви помогне да проследите поддържането.

5. Азинофини капки

jQuery(document).ready(function($) { $.post('http://kozmetikazvezdi.com/wp-admin/admin-ajax.php', {action: 'mts_view_count', id: '724'}); });