Повдигане на мигли у дома? С комплекта Nanolash Lift Kit това е възможно!

Извити и по-гъсти мигли, без да използвате инвазивни методи? Това е мечтата на повечето жени. Повечето мигли обаче са тънки и слаби по природа. Те изискват или няколко слоя спирала, или изкуствени мигли. Междувременно, с Nanolash Lash Lift Kit можете да извършите процедурата за повдигане на мигли у дома и да постигнете впечатляващи резултати.

Какво представлява повдигането на мигли?

Ламинирането и повдигането на мигли е една от най-популярните процедури, предлагани от козметичните салони в днешно време. По правило това е неинвазивен метод, който осигурява естествено извити, блестящи и дълги мигли. Голям плюс е фактът, че ефектът е видим веднага след премахването на силиконовите подложки.

Въпреки че повдигането на мигли е безопасен метод, той може да бъде изключително скъп. Ето защо трябва да обмислите възможността да се сдобиете с Nanolash Lash Lift Kit. С него можете да извършите процедурата за повдигане на мигли самостоятелно в уюта на своя дом.

Nanolash Lash Lift Kit – какво си струва да знаете за този комплект за домашно ламиниране на мигли?

Nanolash Lash Lift Kit е предназначен за повдигане на миглите в домашни условия самостоятелно. Комплектът включва:

  • Lift Step 1 (Стъпка 1) – 10 сашета от 0,5 милилитра;
  • Lift Step 2 (Стъпка 2) – 10 сашета със същата вместимост;
  • Keratin Booster Step 3 (Кератинов бустер Стъпка 3) – подобен капацитет и брой сашета;
  • Lash Lift Glue – лепило за ламиниране с вместимост 5 милилитра;
  • Силиконови подложки – 3 чифта в различни размери от S до L;
  • Други аксесоари, необходими за извършване на процедурата за повдигане на мигли.
Nanolash Lash Lift Kit

Комплектът ви позволява да извършите до 10 ламинации на мигли, а ефектът от една процедура трае до 8 седмици. Това е чудесно решение за жени, чиито мигли не са много податливи на оформяне, а извършването на ежедневен грим отнема много от ценното им време.

Всички продукти, необходими за извършване на ламиниране на мигли в домашни условия, са на основата на подхранващи естествени съставки. В резултат на това миглите ще бъдат идеално подхранени и бляскави.

Как да извършите ламинирането на мигли в домашни условия с Nanolash Lift Kit?

Ламинирането на мигли в домашни условия с Nanolash Lash Lift Kit е лесно и бързо. Всички единични продукти са обозначени, като е посочен редът, в който трябва да се нанасят. Ключът е първо да почистите и подсушите добре миглите си. След това трябва само да направите следното:

  • да отделите долните мигли от горните и да ги закрепите с помощта на подложките;
  • изберете силиконовите шаблони с подходящ размер и ги прикрепете към горния клепач с помощта на включеното лепило;
  • прокарайте четка през миглите и нанесете следващите продукти, обозначени като Step 1, Step 2, и Step 3 (Стъпка 1, Стъпка 2 и Стъпка 3), като задържите всеки от тях за около 7-10 минути.
  • след това просто внимателно отстранете силиконовите шаблони, избършете миглите с памучен тампон и се насладете на завладяващия ефект.
Laminiraneto na migli v domashni usloviya s Nanolash Lash Lift Kit

Какви са резултатите от домашното повдигане на мигли?

Процедурата за повдигане на мигли в домашни условия с Nanolash Lash Lift Kit ви позволява да постигнете удовлетворителни резултати, които ще се запазят дълго време. Миглите ще изглеждат видимо по-дълги, по-гъсти и ефектно извити.

Струва си да се отбележи, че съдържанието на комплекта за повдигане на мигли в домашни условия включва разнообразни натурални вещества като кокосово и абисиново масло. Те нежно подхранват миглите, подсилвайки получения ефект. Само грижата за миглите, съчетана с ламиниране, ви позволява да постигнете оптимални резултати в домашни условия. Затова Nanolash Lash Lift Kit се оказва най-доброто решение.

За кого е предназначен комплектът за повдигане и ламиниране на мигли?

Nanolash Lash Lift Kit за повдигане и ламиниране на мигли е предназначен за всяка жена, която иска да впечатлява със съблазнителния си поглед всеки ден. Към него могат да се насочат и притежателките на фини мигли, които не са много податливи на оформяне. Повдигането на миглите с комплекта от Nanolash отнема само няколко минути, а ефектът се запазва в продължение на 8 седмици, в зависимост от първоначалното състояние на миглите.

Nanolash Lash Lift Kit – този комплект за ламиниране на мигли е цялостен продукт и е напълно безопасен за употреба. Дори собствениците на чувствителни очи могат да изберат тази неинвазивна процедура в домашни условия. Ефектът ще бъде впечатляващ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *