Страхотни, Дълги Мигли Без Процедури В Салона. Вижте Най-добрите Спирали за Съвършения Вид на Миглите

Миглите изграждат най-красивата рамка за очите. Някои жени не се подлагат на удължаване на мигли, поради риска от влошаване на естествените мигли, затова намирането на най-добрата спирала за мигли може да им помогне да постигнат желаните резултати. Съвършената спирала за мигли съществува!

Защо спиралата е винаги добър избор?

Спиралата за мигли е сред най-популярните козметични продукти; предлага се навсякъде, онлайн и по магазините. Обикновено тези, които не искат да слагат изкуствени мигли, избират спирала като начин да се сдобият с по-дълги мигли и ефектно дефиниране на миглите.

Разбира се, спиралите се различават в зависимост от това коя марка ги произвежда, с какви съставки са направени и какви четки имат. Тези фактори определят дали дадена спирала е лесна за нанасяне и дали дава желания ефект.

Спиралата за мигли е добър избор за всеки поради факта, че не натоварва миглите и не предизвиква излишното им окапване. Освен това нанасянето ѝ не е сложно и отнема малко време. Не е чудно, че жените продължават да търсят своята идеална спирала за мигли.

4 спирали за мигли, които дават желаните резултати

В наши дни изборът на спирали за мигли е неограничен. Въпреки че много продукти се предполага, че създават желаните ефекти, както и че подхранват миглите, много от тях ни разочароват още след първата употреба.

Следващият преглед събира спирали, които оправдават обещанията на производителя.

#1 Спирала за мигли Nanolash

Спиралата Nanolash се предлага в две версии:

И двете се предлагат с добре оформени четки със силиконови косъмчета, които ни позволяват да хванем късите ъгълчета на миглите (тези малки косъмчета обикновено представляват предизвикателство по време на нанасянето на спиралата).

Спиралата за мигли Nanolash е първокласен продукт и жените, които я използват, я определят като супер дълготрайна. Формулата ѝ не допуска слепване на миглите и е устойчива на разслояване. Спиралата е устойчива и на неблагоприятни атмосферни условия и никога не се размазва.

#2 Спирала за мигли Lashcode

Спиралата Lashcode е продукт за удължаване и сгъстяване на миглите. Тя създава желаните резултати само с едно движение на четката, а освен това е наистина дълготрайна спирала, която никога не се размазва и не се люспи. Не е нужно да се притеснявате, че ще получите вид на панда в дъждовен ден.

Що се отнася до четката на спиралата, тя има оптимална форма и е изработена от висококачествени силиконови косъмчета. Тя прецизно разделя миглите и предотвратява слепването им. Повечето жени, които вече са тествали спиралата за мигли Lashcode, имат високо мнение за нея.

#3 Lancome Mascara Hypnose Doll Eyes

Lancome Mascara Hypnose Doll Eyes е спирала за удължаване и сгъстяване на мигли. Според мнението на потребителите са необходими поне два слоя от продукта, за да се постигне задоволителна дължина и обем. Тя изсъхва бързо, така че нанасянето ѝ не би трябвало да е проблематично.

Четката в Lancome Mascara Hypnose Doll Eyes има подходяща форма, тесен връх и гъсто разположени косъмчета в основата. Това ни позволява да разделим миглите прецизно и да предотвратим слепването им. От друга страна, бихме искали продуктът да е по-дълготраен; в края на деня има склонност към разслояване.

#4 Maybelline Great Lash Mascara

Maybelline Great Lash Mascara се предлага в повечето козметични магазини. Предполага се, че удължаващата спирала ще придаде ефект на изкуствени мигли, но според онлайн отзивите може да не успеете да постигнете този ефект. Също така не ни харесва трайността ѝ. Maybelline Great Lash Mascara има тенденция да се разслоява след няколко часа от нанасянето.

Продуктът се предлага с къса пръчица, което може да доведе до проблеми с нанасянето на спиралата върху миглите в ъглите. Още по-лошо е, че косъмчетата са фино разположени, което може да доведе до слепване на миглите.

Обобщение

Представихме четири спирали, които се оказаха най-добри в сравнение с други продукти. Спиралата за мигли Nanolash е безспорен шампион и изглежда просто безупречна.

Останалите спирали имат някои недостатъци, но въпреки това се справят добре и със сигурност ще ви позволят да постигнете равномерно покритие и хубави резултати. Съветваме ви да изберете спиралата, която удовлетворява вашите нужди и очаквания.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *