Боядисване на Косата с Highlighting Foam Strips

Highlighting Foam Strips за боядисване на коса е иновативен продукт, който може да оптимизира работния процес във всеки фризьорски салон. Това е не само привлекателна екстра, но и практичен инструмент, съчетаващ технологията с екологията.

Създадени от 80% рециклиран материал, биоразградимите ленти от пенопласт подобряват естетиката и комфорта на процедурата по боядисване. Уникалното покритие не се свлича от косата, като подсилва ефекта на фламбоаж, балеаж, сомбре или омбре. Лентите, създадени за всяка техника на боядисване, имат красиви цветове, изключително сцепление, издръжливост и осигуряват прецизни резултати.

ColorCuts – приятни за окото и практични ленти от пенопласт

Тези термоустойчиви и леки ленти се предлагат в практична кутия за лесно и бързо боядисване. Силното сцепление и издръжливостта осигуряват невероятни и равномерни резултати по цялата дължина на косата. Материалът от пенополистирол предотвратява разтичането на боядисващите продукти по косата. Край на алуминиевото фолио, което може да увреди косата.

Адекватната циркулация на въздуха между слоевете означава минимално термично и механично увреждане. Лентите не дърпат косата по време на отстраняване, а полупрозрачното покритие осигурява пълен контрол върху процеса на боядисване.

Гъвкавият и мек материал веднага приляга към ръката ви, което прави процеса на боядисване по-ефективен. Благодарение на полистиреновите ленти боядисването е бързо и лесно. Те ви позволяват да създавате най-красивите и модерни прически.

Леки ленти от пенопласт за многопластово боядисване

Тези нежни ленти за кичури не дразнят и предпазват косата ви от прегряване. Те могат да се огъват, режат и сгъват, както желаете. Специалният материал позволява да се мият в пералня и да се използват повторно, като 200 лентички са достатъчни за 800 използвания.

Невероятната лекота на използване осигурява максимален комфорт при боядисване. Всичко, което трябва да направите, е да отделите участък от косата, да поставите лентата отдолу и да нанесете боядисващия продукт. След това сгънете лентата и след необходимото време внимателно я свалете от косата, измийте и използвайте повторно.

Лесни корекции, нулев риск от увреждане и дразнене, екологични решения – въведете в салона си Highlighting Foam Strips, за да се отличите от конкуренцията.

Малтийската марка ColorCuts

Марката създава висококачествени екологични продукти, за да бъде в крак с фризьорските тенденции. Многоетапното боядисване на косата вече не трябва да бъде вашият кошмар. Това атрактивно приспособление може да ускори работния ви процес, да оптимизира процеса на боядисване и да повиши резултатите от него.

Highlighting Foam Strips са лесни за употреба аксесоари, които осигуряват уникални и впечатляващи резултати. Пенопластовите ленти осигуряват най-високо качество и естетика на вашия салон. Екологичност и модерност е най-желаната комбинация.

Лентите за боядисване на коса са с размери 100×305 мм са универсален и практичен инструмент, ценен от професионалисти, стажанти и ученици по целия свят. Това е полезно приспособление за опитни професионалисти и задължително средство за изучаване на многопластово боядисване.

Удобните ленти позволяват многопластово боядисване, а уникалното им покритие засилва ефекта на боята за коса. Материалът предпазва косата от прегряване и поддържа оптимална температура, като остава хладен на допир.

Това означава 100% контрол върху всеки етап от боядисването. Можете бързо да правите корекции, за да отстраните всички несъвършенства. Лентите от пенопласт не се свличат от косата и остават върху нея по време на цялата процедура по боядисване. Висококачественият материал не уврежда косата, не я прегрява и осигурява максимален контрол.

Въведете революционните ColorCuts ленти за боядисване на коса и кичури във вашия фризьорски салон и привлечете повече клиенти!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *