Най-доброто масло за коса? Най-накрая, Nanoil е тук!

“Тази балсам за коса не действа”
“Прави косата ми матова”
“Не мога да видя никаква разлика”
“Този продукт дехидратира косата ми”
“Този продукт утежни косата ми”
“Използвам го от четири седмици и косата ми все още изглежда потъмняла”

Ако сте казвали някое от тези изречения, това означава, че все още не сте открили подходящата грижа за коса (като повечето жени). Всяка жена знае от опит, че това не е лесно. Всяка от нас е различна и има различни нужди, когато става дума за грижа за косата. Повечето компании, продаващи продукти за коса, изглежда игнорират този факт.

Междувременно, изборът на подходяща грижа трябва да започне с определянето на най-важния критерий: какво (и защо) харесва нашата коса. Порьозността на косата е такъв тип критерий. Характеризира състоянието и вида на косъма. Ще проверите дали косата Ви е здрава или увредена като идентифицирате порьозността. Това не е трудно, защото формата и вида на косъма често ни позволяват да определим правилно нейната порьозност.

Порьозност на косата – защо е толкова важна?

Порьозността на косата – с прости думи – се определя от размера на празните пространства между ствола на косъма и космените кутикули. Увредената коса има издигнати кутикули (т.нар. коса с голяма порьозност). Косата с малка порьозност има кутикули, които се придържат към ствола на косъма. Този тип коса изглежда здрава, плътна и всъщност устоява на увреждания или дехидратация, но е много лесно да се утежни или да се раздразни скалпът.

Порьозността засяга начина, по който изглежда косата, както и как косата реагира на грижата за самата нея.Стресираната коса с издигнати кутикули се нуждае от повече различни активни съставки, отколкото косата с малка порьозност със затворени кутикули.

Маслото за коса Nanoil – защо е най-доброто?

Маслото за коса Nanoil удовлетворява нуждите на косата с всякакъв тип порьозност. Това е иновативен продукт, който е наличен в 3 версии. Всяка от тях е подходяща за различен тип коса.

Списъкът със съставки включва подходящо съчетани естествени масла, които са използвани успешно за възстановяване на косата и нейната защита. Естествените масла са направени от частици с различен размер, така че са идеално съчетани спрямо състоянието на космените кутикули. Затова маслото за коса Nanoil притежава най-добрият баланс от масла, който е подходящ за всички типове порьозност. Ще бъдете приятно изненадани от количеството на маслата, които са включени във всяка версия на продукта. Отделно от ценните масла богати на наситени и ненаситени мастни киселини, маслото за коса Nanoil съдържа иновативни, естествени съставки, които защитават, разкрасяват и възстановяват уврежданията върху повърхността на косата, като допринасят и за по-бързия растеж на косата и повдигане на обема (уникалните Kerastim и Baicapil комплекси стимулират космените луковици, затова ако нанасяме маслото върху косата и скалпа редовно, можем да се наслаждаваме на растеж на нова коса, т.нар. бебешка коса.)

Как изглежда всяка версия на маслото за коса Nanoil?

Трябва да изберете подходящо масло за коса Nanoil за Вашия тип коса. Не е сложно. Обикновено само трябва да огледате косата си отблизо.

♥ Ако косата е матова, твърда, без обем, мазна: изберете Nanoil за коса с малка порьозност.

Ще улесни стилизирането, ще предпази от увреждания, внимателно ще подхрани корените, ще увеличи обема, ще подобри вида на косата чрез предоставяне на мекота. Благодарение на маслото за коса Nanoil, косата Ви ще стане по-плътна, ще расте по-бързо, а скалпът няма да бъде омазнен.

♥ Ако косата е със среден обем и плътност, със склонност към дехидратиране (особено към краищата), накъсва се твърде много, често става матова, започва да опада: изберете Nanoil за коса със средна порьозност.

Тази версия на Nanoil съдържа шест висококачествени естествени масла и комплекс от подхранващи съставки (коприна и витамини А и Е), както и субстанции, които стимулират растежа на косата и увеличават обема (Kerastim и Baicapil). Маслото за коса Nanoil разкрасява незабавно чрез подсилване на блясъка и еластичността. Гарантира подходящо ниво на овлажняване, прави стилизирането по-лесно, възстановява, подсилва и защитава косата от корените до краищата. Редовното нанасяне на масло върху скалпа, ще го направи по-чист и здрав. Също така ще подсили космените луковици и ще подобри тяхната работа.

♥ Ако косата е изключително дехидратирана, увредена заради боядисване и изсветляване, чуплива, крехка и без блясък: изберете Nanoil за коса с голяма порьозност.

Nanoil за увредена (голяма порьозност) коса доставя комплексна грижа, сила и възстановяване. Nanoil ще възстанови кератиновата структура на косата и ще възвърне нейната жизненост и здраве. Nanoil за коса с голяма порьозност съдържа шест високо ценени екзотични масла. Техните частици се вмъкват идеално между повдигнатите кутикули на космите.

Как да използвате маслото за коса Nanoil?

Един от неоспорваните активи на Nanoil е фактът, че всяка от трите версии може да се използва по различни начини, в зависимост от това какви нужди има Вашата коса. Маслото ще действа като еликсир, който възстановява и подхранва дълбоко косата, както и като серум за разкрасяване и подсилване на блясъка. Ще Ви помогне да опитомите и стилизирате прическата си, да защитите косата от къдрене и топлина. Маслото е слънцезащитно, така че слънчевата светлина няма да е проблем. Всяка версия може да се използва и като серум за цъфтящи краища, балсам за отмиване или без отмиване, като допълнение към Вашата любима маска за коса. Безкрайно много методи за приложение – лукс, който не може да Ви предложи никой друг балсам. Nanoil е нещо, което задължително трябва да имате в банята си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *