Класация на най-добрите комплекти за повдигане и ламиниране на миглите. Кои продукти заслужават вашето внимание?

Търсейки начин как да подсилите красотата на натуралните си мигли, е трудно да не се обърнете към професионалист. Чрез използването на правилните продукти ще можете да подчертаете извивката и повдигането на ресниците. Говорим за повдигането на миглите и ламинирането. Какви са тези процедури? Колко дълго отнемат повдигането и ламинирането и как да ги извършите? Възможно ли е да ги направите у дома, използвайки комплектите, включени в класацията по-долу.

Какво е повдигането на миглите? Какво съдържа ламинирането на миглите? Колко дълго се задържа?

Грижата за рамката на очите не означава да се откажете от натуралните си мигли. Благодарение на повдигането и ламинирането на миглите. Какви са тези процедури? Те са неинванзивни разкрасителни процедури, които използват подходящи формули и ви позволяват изцяло да трансформирате външния вид на миглите.

Какво е повдигането на миглите? То е предназначено, както името предполага, да повдигне ресниците. В допълнение то ви позволява едновременно да ги извиете. Това води до интензивен ефект. След повдигането на миглите, натуралните ресници стават извити и най-важното повдигнати от корените. Като резултат няма нужда от извивачка, за да се насладите на силна извивка и да имате отварящ очите ефект.

Какво е ламинирането на миглите? То върви ръка за ръка с повдигането. Позволява да подсилите ефекта му и в допълнение фиксира извивката. Значително подобрява външния вид на ресниците. Благодарение на използваните по време на ламинирането продукти, миглите са видимо хидратирани и подхранени. Копринени и меки мигли, които не са склонни към накъсване и задържат идеално спиралата.

Времето за ламинирането зависи от опита на човека, който извършва процедурата и използваните продукти. Техните формули се различават много, но, като правило, отнема няколко минути до около час, за да се направи цялостно повдигнане и ламиниране на ресниците. Колко време се задържат ефектите? Можете да се насладите на извити, повдигнати и подхранени мигли за до 8 седмици.

Комплекти за ламиниране на миглите – класация

За да повдигнете миглите, се нуждаете от правилния комплект. Защо само един? Тази класация, създадена в търсене на най-добрите комплекти за повдигане на ресниците, ще помогне на всяка жена, която иска да тества тези методи. Тя включва най-интересните опции на пазара, които ще работят чудесно у дома, но могат да се използват и от професионалисти. Когато избирахме комплекти, ние взехме под внимание цената, лесното нанасяне, формулите на продуктите и броя ламинирания.

1. Комплект за повдигане и ламиниране на миглите от Nanolash

Комплект за ламиниране на миглите у дома, който се препоръчва от професионалистите и е на атрактивна цена? В това отношение комплектът от Nanolash е идеален. Lash Lift Kit предлаган от този бранд е достатъчен и наличен на прекрасна цена. Най-важното е, че той се отличава с качеството си, което помага както на начинаещи, така и на опитни козметици.

 Комплект за повдигане и ламиниране на мигли nanolash

Брандът Nanolash се грижи за красивия, здрав и натурален външен вид на очите на жените от години. Той предлага комплект, който съдържа 30 сашета, 10 от всеки продукт (актоватор, неутрализатор и кератинов бустер) и лепило. На всичкото отгоре има и 3 чифта силиконови пръчици и 3 гребенчета, използвани за повдигане на натуралните мигли. Затова той е достатъчен за ламиниране на миглите у дома.

Продуктите се отличават и с добре обмислената си формула. Благодарение на кератина, коприната и хидратиращите и подхранващи масла, миглите са видимо по-здрави, копринени и достатъчно извити след ламинирането. Този ефект се задържа за до 8 седмици и целият комплект стига за 10 ламинирания. Фактът, че продуктите идват като сашета позволява извършването на следващата процедура по ламиниране, когато пожелаете – няма нужда да се тревожите ит факта, че отворения продукт ще загуби свойствата си. Lash Lift Kit е чудесен комплект.

2. Elleebana Lash Lift – стартиращ комплект за повдигане на миглите

Ламиниране на мигли само за 20 минути? Възможно е с професионалния комплект за извиване на мигли от Elleebana. Производителят на този комплект се е погрижил за уникалните формули на своите продукти, така че извиването на мигли може да бъде извършено за изключително кратко време.

Това наистина се усеща, тъй като обикновено извиването и ламинирането на мигли отнема до един час.

В същото време, този комплект е доста скъп, което може да откаже потребителите, които не са професионалисти. Високата цена е компенсирана от възможността да се извършат от 15 до 60 нанасяния. За да се максимизира броят на приложенията, всяка от 15-те двойки сашета трябва да се използва за до 4 процедури, извършени на кратки интервали. Това е възможно само в козметични салони.

Комплектът включва 15 двойки сашета с активатор и неутрализатор, 3 двойки силиконови пръчки, пяна за премахване, лепило с четка, метален апликатор, допълнителна четка и илюстрирано ръководство. Включва всичко необходимо. Всяка част също е налична отделно и може да бъде закупена при нужда.

3. RefectoCil Комплект за извиване на мигли

Въпреки че звучи невероятно, четвърт час е достатъчен за извиване на миглите. Ефектите от използването на комплекта от RefectoCil се появяват само за 13 минути! Производителят е намалил времето, необходимо за ламиниране, до максимум, което го прави отличен избор за жени, които водят зает начин на живот.

С комплекта за извиване на мигли не е нужно да губите много време, за да се насладите на максимално извити и повдигнати мигли. Краткото време за ламиниране е както предимство, така и недостатък. Трябва внимателно да наблюдавате целия процес, което може да създаде някои трудности.

Заедно с комплекта от RefectoCil получавате запас от Lashperm и неутрализатор, шишенце лепило и аксесоари. Те включват мини купички, четки и инструмент за повдигане на мигли. Целият комплект идва в стилна козметична чанта. Следователно, този комплект за извиване на мигли у дома също е подходящ като подарък.

4. Комплект за ламиниране на вежди и извиване на мигли – Protein Reconstruction System Zola

Искате лесен комплект за самостоятелно ламиниране на мигли? Продуктът на марката Zola е отличен избор в това отношение. Продуктите за извиване на мигли включват само три шишенца.

В комплекта няма аксесоари, защото според производителя, за извиване и ламиниране на мигли не са необходими такива. Всяко шишенце е снабдено със специална кръгла четка, подобна на тази за спирала, която е напълно достатъчна.

Комплектът на Zola предлага много прост 3-стъпков процес за ламиниране на мигли у дома. Формулите, включени в комплекта, са Protein Strong Lifting, Protein Fixer и Protein Care. Всяка от тях е отговорна за различна част от процеса.

За да извършите извиване на мигли, няма нужда да нанасяте лепило. Достатъчно е само да нанесете продукта и да го измиете след определен период от време. Резултатът ще бъдат извити и укрепени мигли с видима извивка. Но как да постигнете и контролирате извивката без пръчица?

5. Комплект Fleeky Lashlift 

Искате да започнете с комплект за извиване на мигли у дома? Комплектът на Fleeky може да бъде добър избор. Това е чудесен вариант поради ниската цена и броя на възможните приложения. Комплектът е достатъчен за 2 до 4 ламинирания. Така че е отличен избор за началото на вашето приключение. Съдържанието на комплекта ще ви помогне да се запознаете по-добре с процеса на извиване и ламиниране на мигли.

Ефектите от използването на този комплект са ясно извити мигли, които впечатляват с ефекта на повдигане от самите корени. Марката Fleeky се е погрижила съставките да бъдат правилно подбрани. Освен това всички продукти са веган и не са тествани върху животни.

Комплектът включва не само специално подбраните продукти. Производителят също така предоставя две двойки силиконови пръчици в различни размери. Всичко идва в красива кутия, която е подходяща и за подарък. Ако съдържанието на основния комплект не е достатъчно, можете да изберете по-големия Maxi Kit, който стига за извършването на 5 до 10 приложения.

6. Thuya Комплект за извиване на мигли

Цели 15 милилитра от всеки продукт и десетки възможни приложения. Това е продуктът на марката Thuya, когато става въпрос за комплекти, предназначени за ламиниране на мигли у дома.

Производителят е осигурил голямо количество, така че този комплект ще стигне за дълго време. Комплектът включва перманентен гел, неутрализатор и лепило. Освен това можете да получите двойка силиконови пръчици в размер M и инструмент за повдигане.

С този комплект можете да се грижите за деликатните косъмчета цялостно. Той е подходящ не само за мигли, но и за вежди. Формулата на перманентния гел позволява да укротите дори най-непослушните вежди и да им придадете желаната форма. За съжаление, голямото количество на формулите поражда въпроса дали индивидуалният потребител ще има време да ги използва преди да загубят своите свойства.

Как да извършите ламиниране на мигли у дома?

Закупуването на професионален комплект за ламиниране на мигли не е достатъчно. Трябва да знаете как да го използвате правилно. С помощта на следните кратки инструкции, всяка жена ще може да извърши извиване на мигли стъпка по стъпка. Най-напред, разбира се, трябва да подготвите най-необходимите козметични продукти и аксесоари. Най-добре е да подредите всички продукти, включени в комплекта за извиване и ламиниране на мигли на леснодостъпно място. Освен това, си струва да се снабдите с още два продукта. Става въпрос за специален шампоан за измиване на мигли и вежди и безмаслен продукт за премахване на грим.

Споменатите козметични продукти ще бъдат нужни за първата стъпка от извиването и ламинирането на мигли у дома. Това е така, защото в началото трябва да почистите добре косъмчетата и зоната наоколо. Миглите трябва да бъдат освободени от всякакви остатъци от грим или грижа. След щателното измиване на клепачите и миглите, е време да вземете включените силиконови ролки. Възможно е те да са твърде широки. Тогава просто трябва да ги изрежете леко, за да паснат добре на формата на клепача.

Силиконовите пръчици трябва да се приложат внимателно към повърхността на двата клепача, а изпъкналата им част трябва да се покрие със слой лепило с помощта на четка. След това миглите трябва да се разрешат внимателно върху пръчиците. Докато правите това, не забравяйте да разделите всяка мигла внимателно. Натуралните мигли сега са напълно подготвени за извиване и ламиниране у дома.

Време е да нанесете включените продукти. Най-често има два или три продукта, които са доста сходни между комплектите. Ролята на първия е да разтвори кератиновите връзки и да отвори кутикула на косъма. Това прави миглите по-податливи на извиване и гарантира, че ще абсорбират по-добре хранителните вещества. Всеки продукт се нанася внимателно върху миглите според инструкциите на производителя и се отстранява след няколко минути. Започва се с активатора. След това е ред на неутрализатора. Той възстановява кератиновите връзки, като същевременно подхранва миглите. Последният продукт е предназначен да ги хидратира и укрепи допълнително.

По този начин можете да извършите извиване и ламиниране на мигли. Резултатите ще бъдат впечатляващи – видимо повдигнати мигли от корените. Всяка ще стане също така по-копринена и по-малко податлива на начупване благодарение на извиването и ламинирането.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *