Съвсем нова коса! Класация на най-добрите възстановяващи маски за коса с кератин според потребителите!

Знаете ли, че можете успешно да възстановите увредената коса у дома? Ще се учудите, когато видите, че добра маска, богата на кератин, може да ви дари с резултати като след посещение на салона за красота. Трябва само да си вземете качествена козметика, която да ви гарантира успеха. Коя маска с кератин е най-добрата? Няма нужда да прекарвате часове в сравняване на различните продукти, тъй като ние сме подготвили класация на база мненията на потребителите. Вижте най-добре продаваните кератинови маски за коса и изберете най-добрата!

Ефектът на маската с кератин

Кератинът е страхотен структурен протеин, който изглажда косъма, ноктите и кожата. Този елемент е отговорен за здравето, красивия външен вид и силата на човешкия косъм. Когато количестсвото кератин намалее, косата – структурата й и външния й вид – се влошават. С други думи, поддържането на оптималното ниво кератин в косъма е важно, за да я поддържате прекрасна. Неблагоприятните условия, боядисването, сушенето със сешоар или стилизирането с топлина са главните причинители на увреждане. Не оставяйте това да повлияе на кичурите ви. Изцяло увредената коса може да бъде възстановена само с отрязване. Все пак, добра киратинова маска може да я съживи. Тя трябва само да е богата на висококачествен кератин.

Възстановяване на косата с кератинова маска

Какво можете да очаквате от добрата маска с кератин? Естествено тя има подсилващ ефект, но успява и да подобри външния вид на косата. Малко търпение и редовно нанасяне ще доставят на кичурите ви висококачествена форма на кератин, така че тя да може да изглежда прекрасна, да стане по-силна, бляскава и лесна за стилизиране. Ще избегнете накъсването, наелектризирването и опадването. Ако косата ви е много увредена и слаба, можете да използвате маска дори на 3 или 4 дни. Подсилващият и разкрасяващ ефект няма да се забави.

Само за увредена коса ли е подходяща кератиновата маска?

Тъй като кератинът е изграждащата съставка на косъма, той постоянно трябва да бъде набавян. По този начин можете да защитите косата и няма нужда да се притеснявате от увреждане. Кератиновата маска е чудесна процедура за косата и ако вашата е здрава, няма нужда да я използвате често: отделете 20 минути на седмица и нанасяйте редовно, за да поддържате кичурите безупречни.

Как да откриете добра кератинова маска?

Търсите ли добър продукт с кератин? На правилното място сте! Събрали сме всички знакови продукти? Тази класация включва най-добре продаваните маски с кератин, които получават позитивни ревюта от потребителите. Най-добрата трябва да има следното:

  • оптимална концентрация на кератин.
  • добри допълнителни компоненти.
  • добра цена (никой не иска да плаща повече, отколкото трябва).
  • най-добрите резултати.
  • най-високата оценка.

Най-добрите маски с кератин. Класация на най-популярните продукти според потребителите.

Nanoil Keratin Hair Mask 300 мл

Nanoil Keratin Hair Mask

Отлична маска за коса в голяма опаковка, която ухае невероятно. Всичко, свързано с нея, е перфектно: размерът, цената, ефектите, съставките… Nanoil Keratin Mask е провъзгласена за най-добрата маска за коса, тъй като възстановява увредените, чупливи и скучни кичури. Тя е обичана и заради бързите резултати: косата става по-бляскава, супер гладка, приятна на допир и изглежда чудесно. Тя няма да пренатовари кичурите и работи добре дори и при тънка коса. Nanoil е страхотна процедура както за увредена, така и за здрава коса: тя подсилва, подхранва и разкрасява още след първото използване.

уебсайт на продукта: www.nanoil.bg

Paul Mitchell Awapuhi WildGinger Keratin Intensive Treatment 150 мл

Тази маска съдържа доста кератин, има добри съставки и гладка текстура, но размерът и цената са обезкуражаващи. Paul Mitchell Awapuhi WildGinger Keratin Intensive Treatment е богата на Kera-Triplex Complex, направен от молекули кератин, които са по-малки от кератина в човешкия косъм. Маската се препоръчва при тънка, слаба, чуплива коса, която е податлива на наелектризирване. Високо концентрираната смес от протеини дълбоко подхранва, интензивно хидратира и защитава срещу увреждане. Редовното нанасяне прави косата по-бляскава и устойчива.

Wella SP Luxe Oil Keratin Restore Mask 150 мл

Добрата цена е нещо, което се харесва на феновете на кератина, избрали Wella SP Luxe Oil Keratin Restore Mask. Опаковката е доста малка, така че цената не е чак толкова привлекателна. Все пак маската подхранва добре и съдържа достатъчно кератин, за да защити косата от увреждания от сушене със сешоар и стилизиране с топлина. Тази маска съдържа някои натурални масла, които заключват водата в косъма и предотвратяват екстремната сухота. Козметиката е доста гъста, така че не е подходяща за тънки, деликатни кичури.

Rene Furterer Absolue Kératine Renewal Care Ultimate Repairing Mask 200 мл

Това е една от най-скъпите маски с кератин на козметичния пазар. Бихте ли си купили 200 милилитра продукт, струващ няколко пъти повече от много висококачествени маски? Тази прекалено високо оценена маска съдържа кератин от растителен произход и комбинация от аромати (бергамот, божур и кашмирени дървесни нотки). Освен кератин, маската съдържа и екстракт от соя, който подхранва и укрепва косата, ленено масло, което поддържа хидратацията и контролира къдриците.

Goldwell Kerasilk Control Mask 200 мл

Косата ви е неконтролируема и заплетена? Опитайте Goldwell Kerasilk Control Mask, която оставя косата по-гладка и бляскава. Формулата съдържа и течна коприна, която укротява кичурите, правейки стилизирането и сресването по-лесно. Тази маска е доста скъпа, така че повечето хора не я купуват повторно. Една опаковка стига за няколко седмици. Маската е подходяща за всички видове коса.