Как да се пази цвета на косата през Лятото – Ръководство за празнуващите Годината

Почистване (Извън и вътре)

Лятото е голямо време за пътуването, но също така представлява значително натоварване за косата ви и кожата ви. Елементи като слънцето, близка влажност, ветр и хладна вода могат да имат разрушителни ефекти на косата и цвета на косата ви. Това значи, че вие трябва да предприемете степени за поддържане на косата и цвета на косата ви, за да се уверите, че вие ще имате прелестни и здрави локони, когато сте готови да се завръщате. Отделно, подобрете знанията си за това, как да се пази цвета на косата в лятните месеци, за да се уверите, че вие ще запазите мощния цвят на вашата коса и вие ще имате съвсем нов външен вид при връщането ви.

Налъжи началото с пране. Намалете прихващането на косъм в лятото, използвайки максимум две гъзи, но правилно почистване на косата през сезона е много важно. Разблокираният косъм ще подобри циркулацията на кръвта и ще мотивира косата ви да расте чиста и здрава. Изтрийте своята коса разпределяйки шампоан на влагата. Най-добре е да се избягват буфери и да се прилагат мазни руни или лосьон за влакна. Те ще помогнат за да се предотврати сечаването на косата и да се постигне равноразделно ниво на увлажняване.

Обслужване на косата се прилага всеки месец по време на лятото. Този процес се подобрява, ако се ползва някаква лесна форма на процедура за загриване на косата, така че да се придаде по-голяма блясък на косата и да я пази по-влагнявана. Трябва да избягвате изсушеният продукт и да използвате някакви продукти, които да спомагат за защитата на косата пред климатичните промени. Това включва прилагане на косметични продукти, които съдържат витамини, за да наситят и защитят косата. След като маската за коса се прилага, използвайте балсам или маска за коса, че да я криете в висока температура.

Защита от Слънце