Как да изглеждате по-тънки и с по-стройна лицева линия с няколко малки съвета за макияж

Макияжът е искуство, което може да прави малка чудо за вашето образ. Дори ако имате плоска лицева яма, можете да се ползвате от макияжа, за да изградите по-гъвкава и красива лицева линия. Дали търсите прости трюкове за макияж, които за миг да променят изгледа на вашето лице? Тук са съветите ни да отбележите и изненадате с изгледа на вашето лице.

За да подобрите вашата лицева линия, първо е да разберете какви са вашите анатомични характеристики и кои точки са най-засегнати. Лицето ви може да изглежда по-голямо от студените повърхности или – наобратно – по-малко от вълнистите. Тук е супер полезно да знаете какво работи добре за вас, за да изградите лицето, което предпочитате.

Най-очакваните трюкове за макияж, за да ви направят по-тънки

Основните три портретни техники, които можете да прилагате на своя образ; да осветите, да се измазвате и да шаржирате. Тук ще подробно обясним, как можете да ги използвате, за да направите вашето лице по-тънко и по-стройно.

Осветляване на връхните части на лицето

Съвет № 1 е да осветите връхните части на лицето ви. Избрайте светли продукти за макияж и ползвайте ги, за да блистат връхните делове на лицето. Това се нарича осветляване на контраста. Например, ако днешното ви лице намира традиция да използвате дарк подкрайници, може да ползвате светла подкрайница над хая. Това ще наблизи небето и връхните части на лицето на вашите гланцове и ще даде избелен сплътен изглед.

Измазване на дънните части в лицето

Трюкът номер 2 е доизмазването на дънните части в лицето. На практика това е и просто и лесно. Намерете дарки продукти за макияж и ползвайте ги в дънната част на лицето. Предполага се, че тя да бъде разтеглена, а не скрита. Намерете точки на овалена форма между косата и о