Използвайте Yves Saint Laurent Couture Contouring Palette, за да се насладите на тегленето на лицето си

Приличат ли вашите любими звезди на екрана? Дали секретата е в правилното настройване на геометрията на лицето им? Дали вие мечтаете да придобиете вълнуващи планински преци с помощта на тегленето на лицето? Ако да, тогава Yves Saint Laurent Couture Contouring Palette е идеалният избор за вас!

Използвано от най-добрите техници по макияж на звездите на екрана, Yves Saint Laurent Couture Contouring Palette e настоящо нещо великолепно. Той включва ентусиазиращи секси оттенъци с тъмен и светлошафран, за да осигури равномерно нанасяне. Намалени пигментирани оттенъци можете да наслаждавате дълго до 16 часа, за да се насладите на планински резултати.

Тази уникална теглене палетка предоставя мултифункционални възможности. Основните оттенки, които съдържа, са идеални за теглене на лицето с помощта на контура и добавянето на светлост и тъмно. Те са предназначени за преизмислянето на геометрията на лицето, подхранване на контурите на лицето и акцентиране на характерните признаци на лицето ви.

Yves Saint Laurent Couture Contouring Palette е право матрас за макияж, с който можете да изиграете свой артистизъм. Насрещайте празниците с изсмукнатини контури на лицето и привличащ секси изглед. Всеки има потенциала да забележи петите им и в вашата цел е да я откриете с помощта на тези дълготрайни контурни пигменти. Наистина вашите черти ще бъдат привлечени в изваяние с помощта на Yves Saint Laurent Couture Contouring Palette.

Освен контурнре и проста недорога палетка, Yves Saint Laurent Couture Contouring Palette използва и кремови основи, за да тегли лицевете без да попречи на нормалната прикаса. Те са право инструменти за дневното макияж и дори за вашия модерен покритие. Налицето на фурнели за допълнителна светлина добавя жребията на образа. Те са кремовите текстури, които ви специално предоставят на Yves Saint Laurent Couture Contouring Palette.

Тегленето на лицето може да бъде бързо и едночасово с Yves Saint Laurent Couture Contouring Palette. Тази иновативна палетка е съставена от четири ключови броячи