Домашни средства за лехи нокти

Наверно вие сте видели много момичета с лехи и светло жълти нокти, които ярко избричат на всеки пасаж. Те ще добавят на твоята грижа за изгледа, но са изключително прости за премахване с дадени домашни средства.

Жълти нокти са резултат от старостта или от раздразняване. Това често дава неприятни възходи или давно оставени козметични продукти. Ако желаете да се отървете от проблема, първо разберете причините за нея. Разгледайте следните домашни средства за обратно местене на лехи нокти.

Крем за кожата

Крем за кожата се използва доста често за лехи нокти. Той подобрява статуса на най-подходящия им дизайн и хубав изглед. Кремът предлага мастност и частична защита от повредите, които нарушават структурата на нокът.

Намалете проблема с жълти нокти използвайки хидратиращ крем за кожата. Използвайте хидратиращ крем за кожата върху нокът си, след като го преминавате через йонизирана вода. Той го поддържа влагата и умалява степента от увреждане, причиняващо жълти нокти. Най-важното е да изберете комбинация от прах и масло, което си подходи, за максимално подходящ резултат.

Лимоново масло

Лимоновото масло е ефективен и най-добре доказан домашен лек за лехи нокти. Той има антиоксидантни, бактерицидни, анти-паразитарни и антисептични свойства, които освобождават вас от жълтите нокти. Лимоновото масло помага да се увеличи и поддържа влагата в нокът, благодарение на съдържанието му в мастила.

За да се освободите от жълти нокти използвайте лимоново масло. Добавете лимоново масло в чаша с йонизирана вода. Крепко махнете краката си за да се увират всички застърлили останки. Използвайте палеца за да разпределите напълно маслото по всички нокти.

Лимонов сок

Лимоновият сок е още един от най-добрите домашни средства за лехи нокти. Ще окаже полезна помощ, защото има антиоксиданти, които дават мощна от