Добро или лошо? Алкохоли във външната козметика за коса

Все още само малката част от хората знае, че алкохоли са част от ингредиентите във повечето продукти за коса и дезертиране. Има много причини защо производителите ги използват, като те от тях дават на косата грижа и мекота. Алкохолите предотвратяват и поддържат равното се делене на косата и могат да подсилят блестящото си появяване. Обаче, те са по-специално полезни при навън коса, защото намаляват статичното зареждане в нея.

Алкохолите във продуктите за дезертиране и козметиката за коса могат да бъдат бензилов етилов алкохол, изопропилов алкохол, глицерол, пропилов алкохол и други. Обикновено тези алкохоли са парфюмни. Те дават на косата блестящ изглед и засилват бързото изпиране, а дори и разглаждат вълните. Те могат да се използват и в шампони, мишки и спреи.

За щастие ние имаме много версии на косметични продукти, произведени без алкохол. Алкохолът може да бъде искривяващ и разклащащ на сухата и повредена коса. За това yourHair® без алкохолни продукти за коса уникално хидратират и стимулират растежа и противопоставят проблемите, които са свързани с алкохолни продукти. Уникалната им формула включва частици от органични аминокиселини, които траене противопоставят влиянието на околната среда и оптимизират реставрацията на замърсената коса.

Трябва да забележим, че разликата по-специално между продуктите с и без алкохол е предимно според желанието ви и традиционния ви процес на грижа за косата. Ако имате суха, тандаща или повредена коса, тогава алкохолът може да помогне да се поддържат хидратацията и да се противопостави проблемите, които са свързани с проникането на околната среда. Но ако желаете да държите нещата здрави, без алкохолните версии ще бъдат по-добра идея. Те просто ще се погрижят за косата без да я дестабилизират.

Преди да изберете продукти за косата, превръщайте вним