Да Нанесем Грим за Училище – Няколко Надеждни Съвети

Да нанесете грим за училище може да бъде сложно предизвикателство, но дори с някои прости шагове можете да достигнете гладко и приятно виждащо се представяне, на което всеки да реагира добре. Откриването на правилния грим за училище зависи от много фактори, включително отмената, средата на училище и очакванията ви на школата. В тази статия ще проразгледаме няколко надеждни принципи и типове прически, за които имат участие подкрепа, за да ви покажа как да смесите и съответствате на вашите дни в школата.

Началото На Всеки Грим – Забележка

За да започнете грима, за който се борите, трябва да започнете с добро подготовка на кожата. Това обикновено означава комбиниране на по-малки действия, като използването на пълноценно хидратиращо кремче и хапчета с прозрачен тон за борба със слънчева експозиция или пигментиране.

В допълнение към тези процеси, от които се изисква да предприемете отчасти постоянна грижа, можете да разгледате осветляването на смъртта си, за да приведете много да виждат цитацията на вашия глас. Замяна на мочеисторията си често се препоръчва като приятно допълнение към вашия дневен или вечерен грим.

Подходите на грим

След като цялата подготовка започне, индивидуалните избори за грим ще могат да започват. Защото училището бива искано място за безпристрастност и гармония, много добре би било да избягвате ярка осветляване на очите, дълбоки тенове на хапчета и много ефектни ресурси за предпазване на устните.

Ако досега не сте пробвали дижон или контурно тониране, може да бъде предпочитано да го избягвате поради по-магарещия ефект. Най-добрето решение би било да си изберете светли тенове по тона на кожата ви, които да правят меко представяне, но и да подчертаят начина на представяне по-малко от пластмасите на професионалните модели.

Накрая не за