Rimmel Wonder`full Volume Colorist

Все по-популярна става цветната спирала от Rimmel London с иновативна формула за потъмняване на миглите. Rimmel Wonderfull Volume Colorist е новост сред спиралите, което е отговор на марката на проблема със слаби и тънки мигли, които без грим са почти невидими. Как действа?

Rimmel Wonder`full Volume Colorist е първата спирала, чиято специална формула гарантира потъмняване на естествения цвят на миглите стъпка по стъпка. Това е възможно благодарение на съдържащият се в кремообразна формула оцветяващ комплекс. Има полуперманентна съставка, която потъмнява миглите с всяко нанасяне и осигурява видимо по-тъмни мигли след две седмици редовна употреба.

По-тъмните мигли от основата до края не се увреждат, защото подхранващата формула на спиралата Wonderfull Volume Colorist е създадена така, че допълнително да регенерира миглите. В състава на най-новата спирала от Rimmel London ще открием подхранващи восъци и допълнителни съставки.

  • Пчелен восък – предпазва от загуба на вода и подсилва миглите
  • Карнаубски восък – придава блясък, гъвкавост и предпазва миглите от изсушаване
  • Восък от канделила – омекотява и овлажнява миглите
  • Арганово масло – подсилва и подхранва миглите
  • Естествен колаген – предпазва миглите от загуба и гарантира здравословна визия
  • Кератин – ускорява растежа на миглите, потъмнява и удебелява миглите

Освен оцветяващите и регенериращите свойства Rimmel Volume Colorist спиралата гарантира същите свойства като тези на стандартните спирали. Революционната формула на спиралата удебелява и добавя дължина на миглите след една употреба. Силно пигментираният продукт с наситен черен цвят придава ефект на вълнуващ вид, благодарение на създадената за прилагане специална четка с фибри.

Нежната за очите формула на Rimmel Wonderfull Volume Colorist е дерматологично и офталмологично тествана, така че употребата на спирала с оцветяващ комплекс не е вредно, не уврежда миглите и не причинява раздразнения.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *