Ultimate All-in-One – една спирала за решаване на всички проблеми

В началото на този месец Revlon представиха новата си спирала – Ultimate All-in-One. Какво е специалното на тази спирала, че я прави по-добра от всички останали? Каква е голямата изненада на новия продукт от Revlon? Заслужава ли си да смените спиралата си за Ultimate All-in-One?

#1 Създадена според нуждите

Възможно ли е да си купим универсална спирала, която ще удебелява и извива миглите? Може да се окаже проблемно, ако не сте чували за спиралата Ultimate All-in-One от Revlon. Тази марка ще реши най-големия проблем на всички жени при грима за мигли. Не трябва да слагате допълнителни слоеве спирала, за да постигнете желания ефект, защото може да имате всичко това само с една идеална спирала. Това е страхотно и е създадено спрямо нуждите на всички жени, които не са открили своята идеална спирала. Revlon ни дава решение.

#2 Универсално

Спиралата Ultimate All-in-One е универсално решение, което комбинира характеристиките на много спирали достъпни на пазара. Иновативната формула от Revlon е ефективна и< strong>действа на пет различни нива:

  • максимум дължина,
  • невероятен обем,
  • очертаване,
  • наситен цвят,
  • повдигане.

Както можем да видим от самото име, формулата на спиралата на Revlon е направена по такъв начин, че да може да удовлетвори нуждите на всички. Интересното е, че Revlon са стартирали цяла серия от спирали. Освен Ultimate All-in-one, можем да се сдобием с продукт, който действа само за един проблем – Ultra Volume, Super Length, Volume + Length Magnified, но и също за ефекта изкуствени мигли при Dramatic Definition.

#3 Иновативно

Ultimate All-in-one е иновативно и комплексно решение на всички проблеми с миглите. Revlon използват миниатюрна четка Power Mini Brush с уникална мини овална форма за по-лесно приложение, за достигане на всяка мигла и за нанасяне на формулата за изключително въздействие върху миглите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *