The Mascara е най-новият продукт на Sephora

The Mascara е най-новият продукт на Sephora, чиято премиера бе в началото на годината. Mascara е в елегантна черна кутия и насърчава да бъде изпробвана. Sephora допринася чрез рекламиране на The Mascara като идеален продукт за жени, които очакват дълги, сресани мигли, без бучки по тях. Каква е реалността?

Как изглежда?

Sephora показа своя продукт не много отдавна. The Mascara, точно като всяка новост от Sephora, бе представена безупречно. Черна, класическа опаковка със сребърен надпис и изпъкнало „x“ на логото на марката, разположено в горната част, дава на продукта луксозен вид. Не е учудващо, че Sephora винаги се уверяват, че продуктите са от най-горния рафт и удовлетворяват дори най-изискващите потребители.

Какво предлага?

Ако знаем цялото име на The Mascara, идеята идва сама. „Volume, Length & Definition“, т.е. впечатляващ обем, максимална дължина и изразителност. Интензивен поглед само с първото нанасяне и експресивен очен контур. Това е решение за жените, които наистина искат естествен ефект на по-дълги мигли. Иновативната формула на The Mascara от Sephora не слепва миглите, не оставя бучки и идеално сресва миглите за обем и наситен цвят.

Как действа?

The Mascara Volume, Length & Definition е комбинация от мултифункционална четка с формула обогатена с хиалуронова киселина. Идеална дължина, безпроблемно нанасяне върху миглите и увеличен обем без слепване на миглите са ползите от The Mascara. Иновативната опаковка позволява да се вземе толкова от продукта, колко е нужно, което значително улеснява приложението; точно като удобна четка.

Какво съдържа?

Споменатата по-горе хиалуронова киселина не е единствената тайна на The Mascara от Sephora. Фармулата на Mascara е обогатена от две допълнителни съставки – карнаубски восък за многослойност и малко по малко увеличаване на обема; гума арабика за консервант и подобряване на ефекта на разнасяне. Това позволява да се получи удебеляване и удължаване, което е по-експресивно с всяко движение на апликатора.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *