REGENERUM – Регенериращ серум за мигли с двустранен апликатор

Жените мечтаят за красив и изразителен поглед, затова доста често се сдобиват с продукти, с които миглите да бъдат подчертани. Красивата рамка на очите може да бъде постигната с естествен вид само ако миглите бъдат подхранени. Грижата за миглите не трябва да се ограничава до подходящ продукт за премахване на грим, което също е много важно. За подсилване на миглите може да използвате регенериращ серум, например, REGENERUM.

За продукта:

Регенериращият серум за мигли REGENERUM е продукт разработен за фини, чупливи и крехки мигли. Регенеративната процедура със серума за мигли е начин да подхраните, да заздравите, подсилите и да направите миглите си изразителни – само за няколко седмици. Изненадващо, интензивното лечение с REGENERUM е ефект потвърден от 96% от удовлетворените жени, които са опитали продукта.

Състав на серума:

Ефектите, които се предлагат от регенеративния серум за мигли REGENERUM са резултат от формула базирана на естествени съставки, които гарантират дълбоко подхранване. В серума REGENERUM ще открием шест активни съставки.

  • Екстракт от Junebug – обогатен с екстракт от Junebug, серумът притежава успокояващи свойства за раздразнената кожа на клепачите и областта около очите.
  • Гел от алое вера и витамин Е – имат подсилващи и придаващи гъвкавост свойства, но също така гарантират подходяща хидратация, благодарение на екстракта от алое вера и подмладяващия витамин.
  • Матрикини и D-пантенол – допълнителни ефекти за състава на серума са пептидите и провитамин В5, които стимулират пролиферацията на клетки в миглите и намаляват опадането на миглите, а освен това осигуряват оптимално заздравяване.
  • Липоолигопептиди – стимулират кутикулите на миглите за производство на кератин, т.е. главните изграждащи единици на косата, благодарение на добре абсорбиращите липоолигопептиди, които уплътняват миглите и ги правят по-гъсти.

Как действа:

Регенериращият серум за мигли REGENERUM е двойна формула, която гарантира възстановяване на миглите не само чрез стимулиране на кутикулите, но и чрез въздействие по цялата им дължина. REGENERUM ни осигурява двоен апликатор и две специлано създадени формулировки, които се очаква да имат комплексно въздействие върху миглите.

  • Серум очна линия – съдържа подхранващи липоолигопептиди и успокояващ екстракт от Junebug, така че нанасянето върху миглите стимулира кутикулите към по-ефективна работа и ги уплътнява.
  • Серум с четка – състои се от подсилващи пептиди и провитамин В5, но също така и овлажняващ гел от алое вера и витамини, които гарантират гъвкавост и удължаване, елиминирайки проблема със загуба на мигли.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *