Nanoil Anti-Redness Face Serum: преобразете податливата си към розацея кожа!

Имате ли проблеми със зачервяването, тънката кожа и видимите капиляри (тоест паякообразните вени) всеки ден? Няма нужда! Податливата към розацея кожа не трябва да ви пречи и дразни. Въпреки че много продукти за грижа причиняват дразнене при чувствителната кожа, има много професионални артикули, които ще могат да се погрижат прекрасно за нея. Nanoil Anti-Redness Face Serum – специално направен за спукани капиляри по лицето – е един от тях. В днешния пост ще ви разкажем защо си струва да изберете него и какви ефекти доставя.

Някои от нас ,,наследяват“ податливата към розацея кожа от предците си, а понякога тя се появява заради хормони, контрацептиви, кръвни проблеми, кръвно налягане или силен стрес. Кожата ви податлива ли е към спукани капиляри и зачервяване? Не забравяйте да избягвате:

 • козметични продукти, включително дразнители
 • климатици и внезапни промени в температурата
 • алкохол и други стимуланти
 • пикантна и гореща храна
 • прекалено трениране

Какви процедури са подходящи за податлива към зачервяване кожа и слаби капиляри?

Кожните доктори и козметиците се съгласяват, че освен здравословен начин на живот, трябва да използвате подходящи продукти за грижа, като добър серум за лице, доставящ най-добрите ефекти върху податливата към зачервяване кожа. Комбинирайте по-здравословен начин на живот (отказване на цигарите и алкохола, по-малко стресиращ живот) с по-добра грижа за доставяне на страхотни резултати. Нямате идея кой продукт срещу зачервяване да изберете? Nanoil Serum е нашият избор – специално направен за податлива към розацея кожа.

Съставки в Nanoil Anti-Redness Face Serum

Тази формула съдържа няколко съставки, но те доказват, че са идеални за кожата с паякообразни вени и зачервени бузи. Няма ненужни консерванти, бои или PEG.

Тъй като Nanoil Anti-Redness Face Serum е лек и на основата на вода, кожата го попива бързо и не оставя мразения лепкав слой по лицето. Кожата ни се подобрява благодарение на сместа от растителни екстракти, пасващи на податливата към розацея кожа:

 • екстракт от липа
 • екстракт от шишарки от кипарис
 • екстракт от кестен еленово око
 • екстракт от корен на пунарнава

Те изграждат формула, която подсилва слабите съдови стени, успокоява парещата и зачервена кожа и предотвратява появата на телеангиектазии, паякообразни вени. Има допълнителен плюс: Nanoil Anti-Redness Face Serum има силен подхранващ, хидратиращ и подмладяващ ефект. Податливата към розацея и чувствителна кожа също могат да изглеждат чудесно. Nanoil изравнява кожата, дарявайки с по-гладко и меко лице.

Нанасяне на Nanoil Anti-Redness Face Serum

Може да се използва сутрин и вечер, както и през лятото. Серумът защитава от всякакви фактори, които могат да причинят зачервяване през деня. Вечер той възстановява и успокоява кожата, така че се събуждате изглеждащи прекрасно!

Как да използвате Nanoil Anti-Redness Face Serum? Сложете го по лицето след измиване и третиране с тонер. Нежно масажирайте с пръсти. Той се абсорбира много бързо и след няколко минути подобрява състоянието на кожата. Трябва да завършите рутината с нанасяне на добър крем за податлива към розацея и чувствителна кожа.

Nanoil най-добри продукти за чувствителна кожа

Ефект от Nanoil Anti-Redness Face Serum

Серумът от Nanoil започва да подобрява кожата ни веднага след първото нанасяне. Лицето ви ще бъде идеално хидратирано, успокоено и по-гладко само след едно използване. Това е истинско облекчение за ,,ядосаната“, реактивна кожа. След време можете да разчитате на дълготрайни резултати:

 • по-светла хипер пигментация и по-равномерен тен
 • без повече паякообразни вени, зачервяване
 • по-добра еластичност и плътност на кожата
 • забавяне на стареенето

Nanoil Anti-Redness Face Serum е направен за податливата към розацея и възпалена кожа, но можете да харесате ефектите и ако кожата ви е суха, скучна или отпусната. Искате ли повече информация? Посетете www.nanoil.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *