Infallible Sculpt – контурираща палитра от L’Oreal Paris

При контуриране, лицето се моделира по начин, който подчертава качествата и скрива евентуалните недостатъци. Задачата на контурирането е да направи чертите на лицето по-изразителни и женствени. Метаморфозата на лицето е възможна благодарение на палитрата Infallible Sculpt Contouring Palette от L’Oreaal Paris. Кое е толкова характерно за този продукт?

Infallible Sculpt – простота

Контуриращата палитра е много удобна, защото ограничава необходимостта от два различни продукта и търсенето им на дъното на чантата при правене на ежедневния грим. Infallible Sculpt представлява хайлайтър и бронзър в елегантна палитра. Не би могло да има нещо по-просто и функционално от това. От едната страна на палитрата е хайлайтърът, а точно до него е бронзърът. Infallible Sculpt Contouring Palette е налична в два нюанса: 01 Light/Medium и 03 Medium/Dark.

Infallible Sculpt – качество

L’Oreal Paris са горди със себе си и страхотното качество на козметиката за грим, така че контуриращата палитра с името на тази марка трябва да бъде професионален продукт. И е такъв. Infallible Sculpt е разработена така, че формулата да осигурява дълготраен и идеален ефект. Хайлайтърът и бронзърът имат прахообразна основа в 60% и 40% основа за гел, която ще гарантира сливането на продукта с кожата. Естественият еластомер съвпада с кожата и допълнително осигурява дълготраен и много прецизен завършек на грима.

Infallible Sculpt – професионализъм

Марка, която залага най-много на страхотното качество на продуктите, които биват купувани дори от най-добрите гримьори.Infallible Sculpt Contouring Palette е професионална козметика, която гарантира идеално моделирано лице. Кожата ще изглежда невероятно във всеки случай. Употребата и на двата нюанса ще позволи игра със светлината и лицев контур без зацапвания – по-светъл хайлайтър ще придаде повече обем, а по-тъмният нюанс притежава свойства да отслабва лицето.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *