GlamBrush – четки за грим от Полски блогър

Любителите на грим, както и професионалните гримьори, се съгласяват с едно нещо – да намерите наистина добри четки на цена, която няма да Ви накара да застанете на колене, е почти невъзможно. GlamBrush е отговор на тези нужди – полски четки за грим, които имат достъпна цена и са моделирани спрямо традиционните четки MAC.

GlamBrush е продукт от гримьора и влогър Hania Knopińska-Grzenkowicz от канала digitalgirl13. GlamBrush са хит в света на Полските блогове и се продават с впечатляваща скорост. Четките на Hania съдържат всичките необходими четки за грим за очи и лице, като са вдъхновени от световноизвестните MAC четки. При навлизането им на пазара, GlamBrush се превърнаха в сериозна конкуренция за марки като: Maestro, Inglot или Hakuro. Те се отличават с оригинален перленобял дизайн, който е изцяло нов на пазара за четки за грим.

Четките от digitalgirl13 са достъпни в GlamShop поединично или в комплекти – комплект от 9 модела GlamBrush SS, основен комплект от 18 четки и Full Set Glam Brush (27 части). Там можем да открием всички необходими четки за стандартен и по-прецизен грим – по-големите (за лицето) са отбелязани с буквата T като „twarz“ (лице), а по-млаките и по-прецизни (за очите) са отбелязани с буквата O като „oczy“ (очи). Името, логото, цветът и формата на четките са много добре обмислени.

Какви са предимствата на комплекта GlamBrush?

  1. Конкурентни цени спрямо други популярни марки.
  2. Възможност за поръчване на четките поотделно или в комплекти.
  3. Голям избор от форми.
  4. Специален перленобял дизайн.
  5. Направени от материали с най-високо качество.
  6. Голяма издръжливост за излизане от употреба.

Невъзможно е да не споменем качеството на GlamBrush от Hania (digitalgirl13). Те са изключително меки, деликатни и идеално пасващи на козметиката, синтетични и естествени четки. Част от четките са направени от естествени, неоцветени косми от коза и може да го почувствате и усетите. Останалата част от четките са направени от безопасни и меки синтетични материали. Дръжката на четките е от светло дърво. Цялото качество ни кани да си купим и да ги изпробваме върху лицето си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *