Eye Opening Mascara от Bobbi Brown на новата сцена

Началото на годината започва с нова спирала от марката Bobbi Brown. Eye Opening Mascara удивлява с наситен цвят, изразително очертаване за миглите от основата до края, страхотен дълготраен ефект. Ще завладее ли сърцата на жените черната спирала от Bobbi Brown?

Изразително черно

Eye Opening Mascara е козметичен продукт, който гарантира ясно очертаване за миглите. Производителят твърди, че всяка мигла е подчертана индивидуално, благодарение на богатата формула с цвета на въглен. Красивите и съблазнителни очи са заслуга на продукти с подобрена формула, като тази на Bobbi Brown. Иновативната четка и маслено черна сгъстяваща формула са тайната на най-новия продукт Eye Opening Mascara.

Ясно очертание

Катранено черно, без бучки, само с едно движение на апликатора? Това е простотата предложена от Eye Opening Mascara. Формулата на спиралата е обогатена с уникални пудри, каолин, Карнаубски восък и минерални восъци, които са новост за този продукт. Пудрите добавят обем, восъците кремообразна текстура и уникалната комбинация от съставки удължава и удебелява миглите без ефекта “паешки крака”.

Подобрен апликатор

Най-новата спирала от Bobbi Brown е идеален продукт за всички жени, които очакват невероятен ефект от спиралата. Благодарение на революционната четка, jumbo четка, Eye Opening Mascara идеално се нанася върху миглите, оставяйки върху тях въгленово черен цвят. Създадена са проблемни мигли, четката ги повдига и извива, без използването на извивачка, само за няколко секунди.

Дълготраен ефект

Eye Opening Mascara е най-вече изключително траен продукт. Bobbi Brown обогатява най-новата формула със смес от събирани с ръце смоли и Gum Acacia Senegal – благодарение на тях ефектът на извитите мигли продължава до 8 часа и спиралата не оставя зацапвания. Интересното е, че Eye Opening Mascara не е водоустойчива спирала и може да се премахне с топла вода.

Класически грим за очи

Bobbi Brown отговаря на нуждите на жените, които искат да подобрят уменията си в гримирането. С представената Eye Opening Mascara, Bobbi Brown Cosmetics предлагат на всяка жена да си купи продукта заедно с урок по грим – “Класически грим за очи“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *