Equilibra Dermo Oil Multi-Active – Любимият на жените

Водещ производител в козметичните продукти с алое вера е Equilibra. Тази марка управлява на световния пазар и предлага подхранващи продукти за лице, тяло и коса. Един от най-страхотните продукти на тази марка е Dermo Oil Multi-Active, любимият на жените по цял свят. Това е специално масло за лечение на кожата и става за универсална употреба.

99% ЕСТЕСТВЕНИ СЪСТАВКИ

Рецептата на Dermo Oil Multi-Active – богат на естествени съставки, който по комплексен начин решава най-често срещаните проблеми с кожата. Equilibra разработват своя продукт на базата на пет естествени съставки.

  • Арганово масло – осигурява подхранване и предпазва от стареене
  • Масло от сладък бадем – омекотява и успокоява раздразненията
  • Масло от грозде – подпомага еластичността на кожата и омекотява
  • Масло от семена на ливадина – овлажнява, защитава и има антиоксидантни свойства
  • Витамин E – гарантира тонизиране и еластичност на кожата
100% СПЕЦИАЛНА ФОРМУЛА

Equilibra Dermo Oil Multi-Active е разработено с най-усърдната формула, посветена за премахване на най-големите проблеми с кожата. Производителят изброява пет от тях, които Dermo Oil Multi-Active ефективно ще разреши, дори за хора с много чувствителна кожа.

  1. Белези – универсалното масло Equilibra подобрява състоянието на кожата и прави белезите по-малко видими; едновременно с това премахва появяващите се кожни несъвършенства и предпазва от образуване на белезникава тъкан.
  2. Стрии – Dermo Oil Multi-Active Oil се препоръчва за бременни жени или жени, които са родили, но също и за тийнейджъри и хора с променливо тегло; прави стриите по-малко видими, а при по-редовно употреба ги заличава.
  3. Сухота – маслото Equilibra е ефективен начин за хидратиране на кожата; релугира естественото pH, намалено заради външни фактори, така индиректно осигурява подходящото ниво на хидратиране.
  4. Обезцветявания – незаменим в борбата срещу проблеми с кожата, Dermo Oil Multi-Active е ефективен метод при обезцветявания и промени на кожата; тонизира и подкрепя нормализирането на промените в пигментацията.
  5. Белези на стареенето – маслото Equilibra подпомага възстановяването на клетките и ограничава видимостта на първите белези на стареенето; прави кожата еластична и подхранена, придава младежки и свеж вид.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *