Emoji Flash Tattoos – декорирайте кожата си с тенденцията на 2016

По време на последните почивки, на улиците доминираха металните татуировки. Те ни задоволиха със своята красива, богата палитра от модели и метален блясък, силно контрастиращи с лятната кожа. Евтини, ефективни и лесни за употреба, временните татуировки завладяха сърцата на жените по целия свят, въпреки че имаше хора, които мислеха това за детско. Тази година се завръщат обратно с изцяло нова визия. Нека Ви представим татуировките Emoji Flash Tattoos!

Както обикновено, в случаи като този и при подобни тенденции, началото им достига социалните медии. Най-големият Instagram профил с вдъхновения за метални татуировки е @flashtattoos, където всеки ден се публикуват нови снимки. Сред тях, от известно време, започнаха да се появяват снимки с тагове #emoji и #flashtat. С тези тагове можем лесно да открием вдъхновенията свързани с Emoji Flash Tattoos.

Emoji Flash Tattoos са други татуировки от линията на металните декорации за кожа и притежават страхотен контраст. В традиционните Flash Tattoos няма да открием нищо, освен сребърните и златните модели, въпреки че когато става дума за Emoji Flash Tattoos – металните емотикони имат елементи с цветовете черно, червено и други. Използват се, за да подчертаят контурите и лицевите изражения на емотикон, които не биха били възможни само с един цвят.

Какво друго отличава тази тенденция от предишната? Размер – Emoji Flash Tattoos са главно малки татуировки, колкото емотиконите в Интернет. В техния случай по-важно е не количеството на образа. Колкото повече Emoji Flash Tattoos има върху тялото, толкова по-добре. Страхотните метални татуировки могат да бъдат приложени навсякъде – рамена, шия, ръце, крака, ходила, лице и дори върха на пръстите! Креативността по отношение на поставянето на металните емотикони по тялото няма граници, в крайна сметка най-интересните се показват в профила @flashtattoos.

Emoji Flash Tattoos имат потенциал да станат една от най-горещите тенденции на идното лято. За сега сме скептични за емотиконите на бузите, но е подобно на това, което се случи в първата версия на татуировките Flash Tattoos. Ще се привържем към тези метални татуировки, защото е само временна декорация на тялото. Те се премахват след по-малко от седмица, а ако искате може да ги изчистите по-скоро с памучен тампон натопен в топла вода със сапун.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *