7 причини защо трябва да ламинирате веждите си, използвайки Nanobrow Lamination Kit

Възможно ли е винаги да имате съвършено оформени вежди, които да изглеждат страхотно, независимо от времето на деня и то без грим?! Благодарение на Nanobrow Lamination Kit това е постижимо! Днес ви представяме пълния комплект за полуперманентно повдигане и ламиниране на вежди, който ще ви позволи да се радвате на безупречни арки в продължение на шест седмици. Можете да забравите за тоновете козметика и трудоемкото гримиране! Опитайте комплекта за ламиниране от NANOBROW!

Какво представлява Nanobrow Lamination Kit?

Това е практичен комплект за повдигане и ламиниране на вежди в домашни условия, включващ всичко необходимо за бързо, лесно и безопасно ламиниране както у дома, така и в салона. Той съдържа:

Лепило за вежди (7 мл / 0,24 фл. унция), лосион StepOne Lifting (5 мл / 0,17 фл. унция), StepTwo Fixer (5 мл / 0,17 фл. унция) и принадлежности, които са необходими за извършване на процедурата. Правилно разработените решения за ламиниране на вежди от Nanobrow ще ви позволят бързо и лесно да оформите веждите си и да изваяте мечтаните арки, които ще останат зашеметяващи в продължение на шест седмици! Професионализмът, лесната употреба, икономичността (един комплект е достатъчен за 10 процедури за ламиниране), както и ясните инструкции „стъпка по стъпка“ са най-големите предимства на този комплект за повдигане на вежди.

Nanobrow Lamination Kit – комплект за ламиниране на вежди

Посетете nanobrow.bg и открийте пътя към идеално оформените вежди по всяко време на денонощието

Nanobrow Lamination Kit: 7 причини, поради които си заслужава да го използвате

#1 ЦЯЛОСТЕН КОМПЛЕКТ ЗА ПОВДИГАНЕ И ЛАМИНИРАНЕ НА ВЕЖДИ В ДОМАШНИ УСЛОВИЯ
Nanobrow Lamination Kit е изтънчен и препоръчван комплект за повдигане на вежди, разполагащ с всичко, което е необходимо за оформянето и укротяването на веждите ви: шишенца с разтвори за повдигане и фиксиране, лепило и апликатори, които ще ви позволят да извършите процедурата бързо – всичко е включено в комплекта!

#2 NANOBROW LAMINATION KIT Е ПОДХОДЯЩ ЗА ВСЯКАКВИ ВЕЖДИ
Тънки и редки или гъсти и неконтролируеми? Nanobrow Lamination Kit ще придаде на всички вежди възможно най-добрия им вид! Можете да разчитате на ефективно ламиниране на тънки, неравни, както и на гъсти и буйни вежди, които не могат да бъдат укротени само с помощта на филъри.

#3 УАУ РЕЗУЛТАТИ
След процедурата веждите ви ще бъдат прецизно оформени, с по-плътен вид и дефиниция. В огледалото ще виждате идеално оформени и повдигнати косъмчета. Благодарение на комплекта за ламиниране на вежди Nanobrow не е необходимо да слагате грим за вежди, освен ако не го желаете! Ще се радвате на прекрасен вид и идеална форма на веждите в продължение на много седмици!

#4 ЯСНИ ИНСТРУКЦИИ И ЛЕСНА УПОТРЕБА
Този превъзходен комплект за вежди е изработен с внимание към детайлите: той се предлага с ясно ръководство и номерирани шишенца, така че да можете да ламинирате веждите у дома и да постигнете невероятни резултати.

#5 БЕЗУПРЕЧНИ ВЕЖДИ В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА МНОГО СЕДМИЦИ БЕЗ НИКАКВИ КОРЕКЦИИ!
Несъмнено именно това ни кара да се чувстваме комфортно и уверено: не е необходимо да проверявате дали гримът за вежди се разслоява или размазва и дали веждите изглеждат страхотно, защото комплектът за Nanobrow Lamination Kit се грижи за това! Терапията запазва косъмчетата в перфектна форма в продължение на много седмици, така че можете да забравите за оглеждането в огледалото на всеки няколко минути.

#6 КОМПЛЕКТ ЗА ЛАМИНИРАНЕ НА ВЕЖДИ ЗА ПРОФЕСИОНАЛИСТИ И ЗА ДОМАШНА УПОТРЕБА
Лесното приложение, простите указания и номерираните шишенца не са изключителни за домашно третиране. Тъй като този комплект за вежди е висококачествен, прецизен и супер ефективен, той е страхотен избор за професионалистите в областта на веждите.

#7 КОМПЛЕКТЪТ ЗА ЛАМИНИРАНЕ НА ВЕЖДИ NANOBROW Е ИЗГОДЕН!
Формулата е предназначена за постигане на дълготрайни резултати с продължителност до шест седмици, докато самият комплект е достатъчен за 10 използвания! Ще се радвате на безупречни вежди в продължение на много месеци!