Перфектни Вежди Всеки Ден с Nanobrow Lamination Gel

Прецизно очертани вежди или пък естествено изглеждащи извивки? Вие избирате какъв грим на веждите да си направите днес! Nanobrow Lamination Gel постига ефекта на ламинирани вежди за секунди и придава на веждите ви мечтаната форма без усилие.

Защо ви е необходим гел за оформяне на вежди?

Гелът за вежди е един от най-популярните продукти за оформяне на вежди. Той задържа косъмчетата на веждите на място, придава им правилната форма, укротява ги и им придава обем. Нанасянето му е елементарно – с помощта на четчица разресвайте косъмчетата леко нагоре. Можете да го нанесете върху естествените си вежди или върху грима за вежди. Кой е най-добрият гел за вежди?

Запознайте се с уникалния Nanobrow Lamination Gel!

Най-добрият гел за вежди? Той трябва не само да подчертава цвета и да укротява косъмчетата на веждите, но и да ги подхранва. Nanobrow Lamination Gel осигурява ламиниращ ефект на веждите за секунди! Не е нужно да харчите цяло състояние в салоните за красота за ефект, който изчезва след няколко седмици. Гелът за ламиниране на вежди Nanobrow осигурява идентични резултати, без да посещавате козметик.

Вече не е нужно да се притеснявате дали процедурата за ламиниране на вежди уврежда косъмчетата им, дали дразни кожата или предизвиква алергична реакция. Nanobrow Lamination Gel е безопасен за деликатната зона на очите и веждите. Nanobrow Lamination Gel съдържа хидрогенирано рициново масло – естествен омекотител, който подхранва и омекотява веждите. Освен това предпазва веждите от увреждане и загуба на косъмчета. Рициновото масло е най-добрият хак за естествено подхранване на косата, веждите и миглите, познат от векове.

Ефектът?

  • Визуално сгъстени и по-тъмни вежди
  • Без усещане за лепкавост или слепване
  • Естествено подчертани арки
  • Дълготраен и устойчив грим за вежди
  • Перфектно поддържани косъмчета на веждите, защитени от увреждане

nanobrow гел за скулптуриране на вежди

Оцветен или прозрачен Nanobrow Lamination Gel – за кого е предназначен?

Гелът за вежди Nanobrow се предлага в 4 нюанса: прозрачен (Transparent), светлокафяв (Beige), тъмнокафяв (Brown) и черен (Black). Можете да съчетаете нюанса перфектно с естествения цвят на веждите си. Nanobrow ви позволява да създавате както дневни, така и вечерни визии, които издържат с часове. Nanobrow Lamination Gel гарантира перфектно очертани вежди през целия ден, без да се налага да ги коригирате през деня.

Nanobrow Lamination Gel – Гел за вежди

налична в цветове:

Как да използвате ламиниращия гел?

Ламиниращ ефект на веждите или пък нежно очертани вежди – Nanobrow Eyebrow Gel ви помага да създадете мечтаната визия на веждите, която можете да сменяте всеки ден.

Просто почистете косъмчетата с помощта на четчица, запълнете ги с помощта на помада за вежди, молив за вежди или пудра или ги оставете естествени и използвайте прецизната четчица на ламиниращия гел, за да срешете косъмчетата леко нагоре по посока на естествения им растеж, и изчакайте гелът да стегне.

Nanobrow Lamination Gel е най-добрият гел за вежди както за редки и тънки, така и за гъсти и дръзки вежди. Той може визуално да сгъсти и естествено да потъмни деликатните вежди. Той обуздава непокорните косъмчета, които стърчат във всички посоки.