Най-добрите помади за вежди – запознайте се с победителите!

Коя е най-добрата помада за вежди? Ако сегашната ви помада не ви предоставя стилизирани вежди и качеството й е далеч от перфектното, време е за промяна! Опитайте най-добрите и вижте нашите препоръки за помада за вежди. Ето класацията, които ще ви позволи да изберете най-добрата!

Най-добрата помада – как избрахме победителя?

Внимателно тествахме всичко: размера, цената, консистенцията, представянето, дълготрайността, водоустойчивостта, естествените и рафинирани нюанси, пасващи на топли и студени тонове. Какви ревюта получава? Всички добри помади трябва да са надеждни. Има една, която покрива всички критерии! Разберете коя е тя!

Какви са предимствата на помадата за вежди?

Използването на помада за вежди помага за създаване на подчертан външен вид. Тя разкрасява натуралните вежди, карайки естествената им красота да изпъкне. Помадите за вежди се използват и за попълване на редки зони, за да имате по-плътни и идеално оформени вежди и да се чувствате по-самоуверени. Козметиката прави натуралния цвят на веждите ви по-красив и осигурява безупречен завършек.

Как да нанесете помада за вежди?

За да нанесете правилно помадата, ще имате нужда от:

  •  плоска, ъглова четка за вежди
  •  кръгло гребенче
  •  най-качествената помада, тъй като заслужавате най-доброто!

Ето какво трябва да направите, за да попълните веждите си с помадата:

  1. Срешете веждите си с гребенче нагоре, за да ги стилизирате.
  2. Отворете помадата. Вземете малко от нея и я сложете на ръката си, най-дибре да е количество, достатъчно за цялостно попълване на веждите. Затворете опаковката внимателно, за да може помадата да остане свежа и да не се изсуши, тъй като това се случва бързо. Сега вземете малко от продукта с четката и дефинирайте долната линия на веждите.
  3. Сега е време за горната линия, но е добре да я направите по-мека и нежно да прелеете.
  4. След това попълнете веждите с помадата: започнете от опашката, тъй като тя трябва да е силно акцентирана.
  5. С преминаването към вътрешния край на веждата, намалявайте използваното количество продукт, за да постигнете натурален външен вид.
  6. Сега срешете веждите с гребенче, за да премахнете ненужното количество козметика. Готово!

Най-добрите помади за вежди – класация

1. Най-добрата помада – Nanobrow Eyebrow Pomade

nanobrow eyebrow pomade

Nanobrow Eyebrow Pomade е без съмнение най-добрата помада на пазара. Чували ли сте за нея? Този популярен продукт ви позволява да създадете професионален грим и безупречни вежди лесно. Всичко е благодарение на меката и рафинирана формула. Помадата от Nanobrow се препоръчва от много хора. Този качествен продукт е мек, много гъвкав и устойчив, както и със силна пигментация. Идва в наситени цветове, които изглеждат красиво при всякаква светлина. Трите прекрасни нюанса са избрани, за да пасват на всякакви тонове кожа и типове вежди! Знаем, че ще я заобичате и няма да искате да използвате друга! Nanobrow Eyebrow Pomade също изненадва с добрата си цена – инвестирате в продукт с чудесно съотношение цена-качество.

повече информация nanobrow.bg

2. Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade

От кралицата на веждите, ето я великата помада Dipbrow. Трябва да е високо в класацията, тъй като Анастасия Соаре, основателката на бранда Anastasia Beverly Hills, представи първа помадата на пазара. Много гримьори признават, че това е най-добрата помада за всички, които обичат силното покритие и интензивния грим. Пигментацията и гъстата формула са налични в 11 нюанса, но за съжаление продуктът е на висока цена.

3. Kat Von D Beauty 24-Hour Super Brow Pomade

Помадата от Kat Von D е необикновена, но и препоръчвана от много хора. Текстурата й е гелообразна и формулата е силно пигментирана. Според много хора, тя действа най-добре за сцената: изглежда чудесно дори при силно осветление и е налична в някои интересни цветове (от зелено до червено), което ви позволява да създадете сложен сценичен грим. За съжаление цената въобще не е ниска.

4. Tarte Frameworker Brow Pomade

Tarte е престижен бранд, чиито козметики са ценени по целия свят и помадата им е препоръчвана от много хора. За съжаление цената не е идеална. Въпреки това, трябва да признаем, че опаковката в розово злато е наистина красива. Продуктът стана популярен, защото е веган и с кремообразна формула. Работи се чудесно с него, като можете да създадете дълготраен грим. Това е една от най-препоръчваните помади, тъй като съдържа ценно масло от бабасу, което подхранва косъмчетата.

5. Benefit Cosmetics POWmade pomade

8 интересни нюанса, приятна формула и красив сатенен завършек правят помадата много харесвана. Benefit POWmade доставя дълготрайно попълнени вежди, изсъхва бързо и не се изтрива дори при силен дъжд. Цената е доста висока, което може да е голям недостатък, особено, когато знаем, че има други добри продукти на по-достъпка цена.

6. WBco The Brow Pomade

Продуктът от WBco може да не се препоръчва и обсъжда често, тъй като има други опции на пазара, но без съмнение е добра козметика, особено, ако имате нужда от нещо допълнително за ,,голямо вечерно излизане“ и искате да създадете подчертан вид на веждите. Цената е по-ниска, устойчивостта е добра и има 5 нюанса, измежду които да избирате. За съжаление размерът няма да ви впечатли: само 3 грама.

Кой е по-добрият продукт за стилизиране на веждите – молив или помада?

Помадата и моливът са сред най-популярните и препоръчвани продукти за грим. Въпреки че те са много различни според потребителите, и двете козметики са важни за постигане на добър грим на веждите. Моливът се смята за идеален за хората с редки вежди или ако само искате да подобрите формата им. Добре е да го носите в чантата си за минимални корекции през деня. Помадата спомага за създаване на гладък и натурален завършек, както и по-силен грим. Мултифункционална е и ви дава много опции за попълване. Като цяло и двата продукта са чудесни и всичко зависи от предпочитанията ви.

Каква е разликата между помада и гел за вежди?

Помадата за вежди е направена, за да помогне за създаване на натурални и дефинирани вежди, както и прецизни подобни на косъмчета линийки. Помадите са с кремообразна текстура, обикновено идват в бурканче, осигуряват по-плътно покритие и по-силен грим. Те попълват празнините идеално. Чудесна опция са за всеки с редки вежди и тези, които искат допълнителна дефиниция.

Най-добрите гелове за вежди са направени, за да фиксират грима, да дефинират косъмчетата и да предотвратят гримираните с помада вежди да се изтрият. Може да подсили грима, осигурявайки гладък и равномерен завършек при нанасяне. Помадата и безцветният гел често се използват заедно за допълнителен контрол над веждите. Гелът работи повече върху косъмчетата без да оцветява кожата и доставя ефект на ламинирани вежди.