Копринено гладка коса след имиване? Запознайте се с Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoo!

Знаете ли, че шампоанът може да подобри външния вид на кичурите ви? Ако мечтаете за копринено гладка, бляскава и приятна на допир коса, има само едно решение – Nanoil Keratin Micellar Shampoo. Нежното почистване в дълбочина сега е възможно!

Измийте косата си с шампоан, за да може тя да е идеално чиста, гладка и невероятно бляскава. Трудно ви е да повярвате? Вижте ревю на най-добрия мицеларен шампоан, обогатен с течна коприна!

Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoo: мицеларна грижа и подхранване на косата

Ако целта е косата ви да е гладка и лъскава – вземете си течна коприна. Шампоанът Nanoil Liquid Silk съдържа добре подбрани съставки, които не само почистват, но също подхранват и подобряват външния вид на кичурите, докато я измивате. Накрая ще забравите за податливата към заплитане и трудна за сресване коса! С този продукт от Nanoil кичурите ще станат по-гладки без да се отнема от обема им. Как? Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoo предотвратява наелектризирването и подхранва без да прави кичурите плоски. Малките молекули също почистват скалпа, помагайки му да се сдобие с правилния pH баланс.

Nanoil мицеларен шампоан з Течна коприна за коса

Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoo: за кой топ коса е направен?

Сбогувайте се със сухата, груба и скучна коса, която е ужасно трудна за стилизиране и е заплетена. Без повече дърпане с гребена, което да причини косопад! Мицеларният шампоан от Nanoil ще остави кичурите гладки, със интензивен цвят и блясък! Ще забележите разликата – гладки и прекрасни само след едно използване. Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoo помага на скучната коса, която няма силен цвят или блясък и се стилизира трудно. Посегнете към този мицеларен шампоан, ако кичурите са слаби, безжизнени и реагират при висока влажност. Накрая, обогатения с коприна продукт от Nanoil помага да се справите с проблемите със скалпа, например небалансираното pH.

Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoo: съставки

Тези съставки са рецептата за успех! Само погледнете какво се съдържа в Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoo:

  • Мицели – малки молекули, познати с почистващите си свойства. Те често се използват в препаратите за премахване на грим и могат да бъдат намерени в шампоана! Те се отърват от всякакви видове нечистотии и натурални масла, за да оставят косата по-обемна. Не на последно място, мицелите доказано балансират pH-то на скалпа.
  • Течна коприна – една от най-популярните съставки, използвани при грижата за косата. Тя е добра за заключване на хранителните вещества в косъма, изглаждане на външния слой и подсилване на блясъка.
  • Пшенични протеини – известни като мощен възстановяващ агент, пшеничните протеини оставят косата видимо по-силна и подхранена.
  • Рициново масло – това е една от най-ценните растителни масла, използвани в много процедури за коса. Тъй като е антисептик, рициновото масло носи успокоение на раздразнения скалп.

Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoo: ефекти и ползи от редовното използване

  • Оставя скалпа и косата идеално чисти.
  • Премахва нечистотиите и натрупването на козметики.
  • Подхранва косата и я повдига от корените.
  • Улеснява разресването и оформянето.
  • Предотвратява наелектризирването и заплитането.
  • Поддържа боядисаната коса.
  • Подсилва блясъка на косата и я изглажда.

Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoo: електронен магазин

Мицеларният шампоан от Nanoil може да се купи на официалния сайт: [nanoil.bg] и в избрани електронни дрогерии. Освен продукти за грижа за косата, Nanoil предлага невероятни козметики за лице, тяло и коса, включително натурални и сертифицирани растителни масла. Подсилете резултатите, съдадени от Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoo! Комбинирайте го с цялата серия продукти с течна коприна от Nanoil.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *