Спиралата Va Va Voom Volume Mascara от Physicians Formula

Спиралата е едно от незаменимите неща в грима. Особено полезна е, когато нямате време за цял грим за очите. Покриването на миглите със спирала може да промени външния вид изключително много, може да Ви накара да се чувствате красиви и специални. И всичко това благодарение на спиралата от Physicians Formula – Va Va Voom Volume Mascara.

Според производителя, спиралата Va Va Voom Volume Mascara трае около 24 часа след нанасяне. Честно казано, никой не носи спирала толкова дълго. Освен това, коя жена би оставила спиралата си толкова дълго време? Какво друго обещава производителят? Спиралата на Physicians Formula извива и увеличава обема на миглите. Лесно е да се повярва на тези свойства, особено ако знаем как да използваме четката на една спирала. Четката има гъсто пристегнати косми към двата края и удължаващи се към центъра на апликатора. Как се използва такава четка? Може да се позиционира странично на клепача и да се започне от корените към краищата. С върха на четката може да покриете миглите на долния клепач. Ако се интересувате от удвоен обем и дължина, тогава след като първият слой изсъхне, нанесете още един.

Спиралата от Physician Formula, Va Va Voom Volume Mascara, съдържа няколко естествени съставки. Сред много от тях има железен оксид и какао на прах. Няма да ги намерите в хипоалергенните субстанции, като парабени или глутен; има и аромат. Освен това, спиралата е клинично тествана, така че може да се използва от хора с чувствителни очи или носещи контактни лещи.

Това, което намираме за изключително в спиралата Va Va Voom Volume Mascara от Physicians Formula е нейната опаковка. Продуктът има червено шишенце с декоративни елементи, имитиращи дантела. Точно под върха има черна панделка със захваната за нея сребърна обувка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *