Спиралата Twist Up The Volume Mascara от BOURJOIS

Обикновено всеки сезон дискутираме най-новите спирали, с които производителите се опитват да спечелят интереса на потребителите и да накарат редовните потребители да им се доверят още веднъж. До нашия офис пристигна перлата на Bourjois, спиралата Twist Up The Volume, която вече превзе сърцата на много жени. Какво е специалното в нея?

Двоен ефект на грима за очи

Една спирала за два различни ефекта? Със спиралата Twist Up The Volume от Bourjois това не е проблем и всичко е благодарение на иновативната четка 2in1. Предложението на новата спирала от Bourjois на пазара е също и показване на апликатор, невиждан до сега сред козметиката за грим за очи. Четката на спиралата Twist Up The Volume има специален механизъм, който позволява нанасяне в две различни позиции. Това осъществява възможността продуктът да се използва за два ефекта – дължина и обем. Комбинацията от две нанасяния гарантира спиращи дъха резултати на максимум дължина и пълен обем.

TWIST 1 за максимум дължина

В нормална позиция, апликаторът има доста издължени, но не и широки косми. Така четката гарантира разнасяне на продукта по цялата дължина на всяка мигла. Иновативната формула на спиралата Twist Up The Volume покрива миглите с влакна, които по време на нанасяне правят миглите с няколко милиметра по-дълги.

TWIST 2 за изключителен обем

Най-голямата изненада от Bourjois е главно четката, която позволява нанасяне в две позиции. След завъртане на механизма на Twist Up The Volume, тя се превръща в спирала за обем. Оригиналната четка става по-къса и по-дебела, което придава супер обем без бучки и слепване.

Ненадмината спирала от Bourjois

Twist Up The Volume от Bourjois е иновация по отношение на нанасянето на продукт, който може да придаде дължина, плътност или изключителна експресивност на миглите след двойно нанасяне. Но не е само това. Всички спирали на Bourjois имат страхотно качество, както и в този случай. Twist Up The Volume е спирала с много наситен черен цвят, висока устойчивост и безопасна формула за очите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *