Спиралата Maybelline Great Lash

Maybelline Great Lash е една от тези спирали, които всяко момиче трябва да има в чантичката си. Защо? Защото отговаря на очакванията на дори най-изискващите жени и прави грима за очи да изглежда ефектно и красиво.

Maybelline Great Lash осигурява изключително добър ефект. Първо, подчертава миглите, но също така добавя дължина, плътност и ги извива. Очите Ви ще изглеждат по-големи, а погледът ще се намира под дълги черни мигли – по-мистериозно. Второ, спиралата издържа дълго върху миглите. Само след 10 часа носене ще започне да прави зацапвания и да оставя черни точки върху долния клепач. Особено забележима е, ако кожата е мазна или смесена. Трето, спиралата Maybelline Great Lash изсъхва веднага след нанасяне. Затова може да сложите други слоеве от продукта. Така миглите ще изглеждат още по-плътни. Четвърто, продуктът не причинява очни и кожни раздразнения. Може да се използва от хора с чувствителни очи и кожа склонна към алергии. Пето, този продукт не съдържа аромати. Шесто, премахва се лесно, дори с обикновен продукт за почистване на грим.

Въпреки това, Maybelline Great Lash има и няколко недостатъка. Хора, които никога не са използвали спирала може да имат проблем с нанасянето. Продуктът може да слепи миглите и да разрушия крайния резултат. В този случай е нужно да използвате чиста четка от стара спирала или малко гребенче, за да срешите миглите. Такава “игра” в грима може да разруши цялата забава. Освен това, четката в спиралата е много малка, което прави гримирането по-трудно. За нея се полепва твърде много спирала и това усложнява достигането до по-малките мигли.

Maybelline Great Lash се намира в опаковка с розов и зелено керамичен цвят. Налична е в шест нюанса: тъмносиньо, кафяво, зелено, розово, виолетово и яркозелено.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *