Сега, всеки говори за работата на H&M с френската модна къща Balmain

Всички ние сме чували за познатия шведски магазин, който обича да си сътрудничи със световноизвестни дизайнери. Сега, всеки говори за работата на H&M с френската модна къща Balmain. Линията, която е резултат от месеци работа от страна и на двете марки, не е поредната колекция дрехи. Този път, тези световни гиганти на модата залагат на ароматите и създават лимитирана серия парфюми за жени – Balmain x H&M!

Този шведски магазин за облекло не се нуждае от представяне. Открит е от Erling Persson през 1946 година и от самото начало марката има желание да предлага висококачествени дрехи на добра цена. Въпреки това, Hennes & Mauritz не предлагат само дрехи, а също и обувки и козметика. Balmain е една година по-стара марка, която води началото си от Франция. Цъфтящият период продължава няколко години, откакто криейтив директор на тази модна къща става Olivier Rousteing, млад и смел дизайнер. Balmain създават изключителни дрехи. Разбира се, нищо не е попречило по пътя на двете марки, за да работят заедно.

Резултатът от съвместната работа на двете марки, които са близко свързани с модния свят, е лимитираната колекция женски парфюми с лого Balmain x H&M. Тези луксозни парфюми притежават невероятно елегантен, топъл и дълбок аромат. Има и много препратки към типичното за Balmain – изключително иновативен и креативен рок стил. Какъв е ароматът на Balmain x H&M? Основно класически бели цветя в комбинация със силен аромат на бял мускус и аромат на дървета. Най-наситеният аромат е жасмин, благодарение на който тези парфюми са много женствени и елегантни.

Oliver Rousteing, който иска да подмлади вида на марката, промотира не само добри дизайнери, но също и съвместна работа с добре познати хора в шоу бизнеса и световноизвестните марки. Нищо чудно, че линията парфюми Balmain x H&M е толкова успешна. Създадени под двойно име, парфюмите са идеален продукт за самоуверени, ценящи и обичащи аромата на лукса жени. Парфюмът е 100 мл, предвижда се да се намира в над 80 магазина по целия свят.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *