През февруари на рафтовете в магазините се появи най-новата органична козметична линия Conscious Beauty Collection на H&M

През февруари на рафтовете в магазините се появи най-новата органична козметична линия Conscious Beauty Collection на H&M. В предложението на тази линия ще открием 30 продукта, като маски за лице, дезодоранти, шампоани, душ гелове, балсами за коса и кремове за ръце. Много насърчаваща е не само цената, но и оригиналният дизайн.

Еко промени в H&M

Шведската компания H&M въвежда динамични промени в своето предложение, а всичко това се прави, за да привлече повече клиенти. Не можем да отречем, че предложеното до момента променя въвеждащите първи ефекти. Най-изкушаващи са опаковките, моделирани подобно на луксозните брандове като Marc Jacobs, но не са чак толкова натруфени. Заслужава си да се спомене, че най-новата козметична линия Conscious Beauty се намира в напълно екологична опаковка, направена от рециклируеми материали. Самите продукти също са екологични и това доказва, че са Ecocert – гаранция, че поне 95% от състава на козметиката е естествен.

H&M Conscious Beauty Collection

В този магазин вече имаше линия Conscious; продукти произведени според правилото за балансирано развитие. От февруари в магазините е достъпна нейната сестринска линия, т.е. Conscious Beauty Collection. H&M Conscious Beauty е линия от продукти за грижа за тялото с двоен ефект:

  • обновяващ, благодарение на подхранващите съставки от плодови екстракти;
  • отпускащ, благодарение на ароматерапията с успокояващи съставки.

Сред органичните продукти в тази линия ще открием 30 различни козметични продукти, създадени за коса и грижа за тялото. H&M твърдят, че само тази колекция ще бъде пълна със, например, маски за лице (три типа), балсам за устни (с пет вкуса: боровинка, ванилия, лимон, канела и малина), душ гелове, шампоани (също и сухи) и кремове за ръце. Можем да си купим и рол-он дезодоранти без вреден алуминий, но освен това можем да се сдобием с иновативният продукт на този бранд – балсам за коса.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *