Как да използвате X-Rated Mascara от Smashbox?

Спиралата X-Rated от Smashbox е продукт, който увеличава обема и неизмеримо променя външния вид. Правилно нанесена, може да постига чудеса, дори при момичета с по-къси мигли. Вижте как действа новата спирала и как трябва да се нанася.

Със спиралата от Smashbox – X-Rated Mascara – може да се сдобиете само в един цвят: наситено черно. Препоръчва се за момичета с черни или кафяви мигли; на светлите мигли може да не изглежда толкова хубаво. Покритите със спиралата мигли могат да изпълнят изцяло вечерния грим или опушен грим. Това ще подчертае черната линия на клепачите, която е направена с очна линия. Освен това, спиралата X-Rated Mascara удебелява, извива и удължава миглите. Ако нанесем няколко слоя, ще получим ефект на изкуствени мигли. Разибра се, за да изглеждаме красиви, трябва да нанасяме спиралата правилно. Как да го правим?

Има няколко начина за нанасяне на спирала. Въпреки това, най-популярният е зиг-загообразен. Поставете четката странично на клепача и минете по миглите, като започвате от оновата и завършвате в края им. С върха на четката покрийте миглите на долния клепач. Когато първият слой изсъхне, може да нанесете още слоеве – по точи начин миглите ще изглеждат по-дебели и ще бъдат подчертани. Ако са слепени или имат бучки, може да ги срешите със специално гребенче или чиста четка от използвана спирала.Финалният ефект на грима на очите зависи от четката. А как изглежда четката на X-Rated Mascara от Smashbox?

Четката на X-Rated е създадена така че да разделя и да сресва миглите. Има дълги и широки косми. Ако има твърде много спирала, когато я извадите от опаковката, може да попиете част от нея в кърпа или да я почистите с чиста четка от използвана спирала. Така, без никакви притеснения, може да направите своя грим.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *