Изкуствени клъстерни мигли? Вижте класацията на най-добрите продукти!

Съществуват ли съвършени мигли? Със сигурност не. Очната рамка и нейният вид са индивидуални за всяка жена. Въпреки това всяка жена иска едно нещо – дълги и гъсти мигли с красива извивка. Благодарение на предварително подготвените клъстерни мигли за DYI приложение всяка жена може да постигне този ефект, без да излиза от дома си. Кои от тях обаче се оказват най-добри?

Класация на предварително изработените клъстерни мигли – защо я създадохме?

Жените винаги търсят начини да подобрят външния вид на миглите си и да ги направят по-изразени. За съжаление майката природа не е много благосклонна към всички в това отношение. Естествените мигли на практика винаги са слаби и тънки и са склонни да окапват.

Различните спирали за мигли не винаги дават задоволителни резултати, а полуперманентното удължаване на мигли не е вариант за всяка жена. След създаването на клъстерните мигли за домашно приложение се наблюдава истинска революция.

Жените се втурнаха да купуват кутийки с готови клъстери от мигли и се опитваха да ги нанасят у дома. Ето защо беше създадена гореспоменатата класация.

В нея са включени само клъстерите мигли за DYI приложение, които заслужават внимание. Те получават положителни отзиви от жените, които се интересуват не само от поставяне на изкуствени мигли в домашни условия, но и се отличават от конкуренцията.

Класация на изкуствени клъстерни мигли за домашно приложение – ТОП 5

Въпреки че на козметичния пазар можете да намерите безкраен брой продукти за удължаване на мигли, не всички от тях са действително добри. Миглите за DYI приложение трябва да са издръжливи, удобни за нанасяне и да ви позволяват да постигнете задоволителни резултати. И така, кои клъстерни мигли отговарят на всички тези критерии?

1. Клъстерни мигли Nanolash – DIY Lash Extensions

Първото място в нашата класация ТОП 5 на най-добрите готови за употреба клъстерни мигли за домашно приложение принадлежи на продукта от марката Nanolash. DIY Eyelash Extensions са готови клъстерни мигли, които могат лесно да се поставят в домашни условия. Според производителя нанасянето не трябва да отнема повече от 10 минути. Това твърдение се потвърждава от отзивите на много доволни жени.

Тези изкуствени клъстери мигли за домашно приложение могат да отговорят на очакванията на съвременните жени. Най-големите им предимства включват:

  • мекота – DIY Lash Extensions са почти незабележими, когато се носят;
  • естетика – Изкуствените мигли за домашно приложение от Nanolash перфектно имитират естествените мигли;
  • разнообразие – можете да избирате между 8 стила мигли, а една кутия съдържа мигли с 3 дължини: 10, 12 и 14 мм;
  • без жестокост при производството – това също е много важен фактор за много жени.

Разбира се, ползите от DIY Lash Extensions от Nanolash не свършват дотук. Производителят декларира, че ефектът от еднократното нанасяне може да продължи до 5 дни. Въпреки това някои жени твърдят в своите онлайн отзиви, че при правилна грижа резултатите от процедурата са продължили много по-дълго.

Трябва също да знаете, че можете да получите пълен комплект за удължаване на мигли в домашни условия. В допълнение към предварително изготвените клъстерни мигли, комплектът съдържа и други необходими аксесоари, като лепило, препарат за премахване, фиксатор и специални пинсети.

Като се има предвид всичко това, няма съмнение, че DIY Lash Extensions от Nanolash заслужава първото място в класацията.

2. Lilac St Intro Starter Kit

Lilac St Intro Starter Kit предлага предварително изготвени изкуствени мигли, които ви позволяват да ги нанасяте в домашни условия. Тези клъстери от мигли се предлагат в различни дължини – от 10 до дори 16 мм. Това ви позволява да създавате както обемни мигли като Russian Volume, така и нежни визии на миглите. Можете свободно да променяте клъстерите от Lilac St Intro Starter Kit, докато получите задоволителни резултати.

Миглите на клъстери Lilac St. са нетрадиционни и цветни, опаковката им обаче е изключително малка и супер скъпа. Едно попълване съдържа само 10 клъстера, което осигурява само едно нанасяне. Качеството им е добро, но за тази цена можете да получите кутия с клъстери мигли с по-добро качество.

В комплекта са включени както лепило, така и пинсета, така че самото нанасяне на тези мигли би трябвало да е доста лесно. Lilac St Intro Starter Kit осигурява:

  • естествен вид – тънките и фини косъмчета се сливат добре с естествените мигли;
  • лекота – подобно на клъстерите Nanolash, тези също са незабележими при носене;
  • разнообразие – това, което заслужава специална похвала тук, е разнообразието от размери, което ви позволява да създадете всеки стил, който искате.

Миглите Lilac St Intro Starter Kit не изискват да ги сваляте, когато спите. Обещаната трайност се очаква да бъде няколко дни. Разбира се, много зависи от това как се грижите за изкуствените си мигли.

За съжаление, това не е най-добрият продукт в тази класация. DIY Lash Extensions осигурява същите предимства, а освен това ефектът от еднократното нанасяне може да продължи до 5 дни, независимо от обстоятелствата.

3. Glamnetic Lash Extensions Kit

Glamnetic Lash Extensions Kit са готови клъстери мигли за DYI приложение. Производителят уверява, че можете да постигнете мечтаните резултати само за 5 минути.

Факт е, че клъстерите за самостоятелно нанасяне от Glamnetic създават впечатление за гъвкавост. Те се отличават с:

  •  издръжливост – тези клъстери трябва да траят до 5 дни;
  •  гъвкава черна лента – благодарение на нея е възможно умело да се замаскират свързващите линии;

В същото време, за да могат естествените мигли да се слеят с миглите на Glamnetic, те трябва да бъдат правилно подготвени. В този случай не е достатъчен само подходящ продукт за премахване на грим. Производителят препоръчва преди нанасяне на продукта миглите да се извият с извивачка за мигли. Също така последващата грижа в този случай е много по-задължаваща. Миглите трябва да се разресват, а спането се насърчава да бъде само в определени позиции. Така, въпреки че нанасянето на тези клъстерни мигли е лесно, носенето им за повече от един ден вече не е особено удобно.

Предимствата на тези клъстерни мигли? Те се припокриват и с тези на Nanolash. На пръв поглед Glamnetic Lash Extensions Kit не предоставя нищо специално. Освен това цената му е доста висока, в сравнение с по-добрите и по-привлекателни цени на DIY Lash Extensions.

4. Ardell X-tended Wear Lash System KIT

Комплектът Ardell X-tended Wear Lash System KIT предлага различни размери изкуствени мигли, от които да избирате. Това от своя страна се изразява в огромни възможности за оформяне на мигли. Жените могат да изберат да създадат холивудски обем или просто да подчертаят нежно очите си.

В комплекта има не само клъстери, но и апликатор, лепило и фиксатор, който помага за премахване на лепкавия слой.

Миглите Ardell X-tended Wear Lash System KIT са много популярни сред жените. Въпреки това не липсват и отрицателни отзиви. Потребителите са по-скоро недоволни от високата цена и слабата ефективност на продуктите. В допълнение, качеството на самите мигли и естетиката на покритието на клъстерите за мигли Ardell са адекватни на цената им. Въпреки че тези мигли се предлагат на малки клъстери, те могат да предизвикат изкуствен ефект

5. LLBA DIY Lash Extension Kit

На последно място в ТОП 5 на най-добрите продукти за изкуствени DYI клъстерни мигли е LLBA DIY Lash Extension Kit. Тези мигли също са предназначени за домашно приложение и ви позволяват да постигнете естествени резултати.

LLBA DIY Lash Extensions Kit се предлага в различни размери, от които можете да избирате. За разлика от клъстерните мигли Nanolash обаче в един пакет можете да намерите само мигли с една конкретна дължина. В резултат на това възможностите за оформяне са малко по-ограничени, отколкото при клъстерите мигли от Nanolash.

Също така е важно да се отбележи, че кутийките за попълване се различават по броя на клъстерите в тях, въпреки че цените ясно подсказват, че трябва да има доста на брой във всеки стил. Следващият важен момент е, че някои от клъстерите мигли налагат предварително използване на извивачка за мигли.

Миглите LLBA DIY Lash Extensions Kit също се предлагат в комплект. Ако го изберете, ще получите и лепило и апликатор.

LLBA DIY Lash Extensions Kit завършва списъка на най-добрите продукти за оформяне на мигли в домашни условия. Тези изкуствени мигли не са толкова издръжливи и лесни за нанасяне, колкото Nanolash DIY Lash Extensions. Въпреки това може да се каже, че те би трябвало да оправдаят едни леко занижени очаквания.

Класация на предварително подготвени клъстерни мигли за домашно приложение – кои си струва да изберете?

Не може да се отрече, че изборът на предварително изготвени клъстери от мигли за DYI приложение в домашни условия може да бъде истинско предизвикателство за много жени. Ето защо беше създадена горната класация, за да улесним максимално тази задача.

Разбира се, всеки от изброените продукти има много предимства. Прилагането на предварително изготвените клъстери трябва да е изключително лесно и да се извършва само за няколко минути. Въпреки това трябва да направите анализ на нещата, които ви интересуват най-много.

DIY Lash Extensions от Nanolash изглежда е безспорният лидер в областта на удължаването на мигли в домашни условия.
Тези клъстерни мигли се предлагат в 3 дължини в една кутийка, а освен това има цели 8 различни стила, от които да избирате. Нещо повече, тези клъстерни мигли ви позволяват да създадете визия на мигли, която издържа до 5 дни.

Те ви позволяват да създадете всякакъв стил мигли, които не само ще изглеждат ефектно, но и ще бъдат дълготрайни. Окончателното решение обаче зависи от вас и преди всичко трябва да вземете предвид своите нужди и очаквания.