Знаем кой е най-добрият серум за лице с хиалуронова киселина – вижте мнението на експертите!

Младолика, идеално хидратирана кожа без бръчки? Козметиците вярват, че има само една съставка, която успява да дари с такъв ефект. Хиалуроновата киселина е любима на специалистите, защото тя изглажда бръчките като попълва междуклетъчните пространства, подсилвайки еластичността и уплътнявайки кожата. Тя също така и намалява видимостта на белезите и петната. Тя е идеалната съставка за грижа за кожата, така че според експертите висококачествената хиалуронова киселина е сред най-важните продукти, даряващи с невероятни резултати.

Хиалуронова киселина – полизахарид, който свързва водата в дермиса и поддържа колагеновите и еластиновите влакна. Тя поддържа еластичността и младостта на кожата. С времето нивата й спадат, което предизвиква появата на бръчки и отпускане. Козметиците препоръчват включването й в ежедневната грижа за кожата веднага щом достигнем 25-годишна възраст.

Защо трябва да използваме серум с хиалуронова киселина?

В момента хиалуроновата киселина е най-хидратиращата молекула, която попълва междуклетъчните пространства. Тя работи като естествен фейслифт, така че не се нуждаете от инжекции, за да подобрите състоянието и ,,качеството“ на кожата. Когато се използва редовно, серумът, богат на правилната форма на хиалуронова киселина, е като ключ към младоликия външен вид – стегната, бляскава кожа, която е добре хидратирана.

Знаехте ли, че една молекула хиалуронова киселина може да свърже 25 молекули вода?! Това означава, че един грам хиалуронова киселина привлича 6 литра вода!

Редовното нанасяне на хиалуронова киселиниа ви носи:

  • хидратация
  • по-гладка кожа
  • по-плътна кожа
  • безупречна кожа
  • премахване на бръчките
  • идеална устойчивост на кожата
  • защита от повреди
  • хидролипиден баланс

Ниско, средно или високо молекулно тегло? Каква е разликата?

Лесно е. Хиалуроновата киселина има различни имена, заради размера на молекулите си. Най-малките са най-добри, тъй като те могат да проникнат до най-дълбоките слоеве на кожата. Големите молекули остават на повърхността. Ниското молекулно тегло е най-доброто и е препоръчвано от експерти.

Серум за лице с хиалуронова киселина. Как да изберем най-добрия?

Избрали сме най-добрите за вас, имайки предвид експертните мнения и ревютата на потребителите. Вижте кой серум с хиалуронова киселина е най-високо оценения от дерматолози, звезди, блогъри и… нас! Споделяме с вас 7 продукта, които даряват с най-добрите резултати.

Nanoil Hyaluronic Face Serum – най-добрият серум, богат на хиалуронова киселина

Nanoil Hyaluronic Face Serum
уебсайт на продукта: www.nanoil.bg

Размер: 50ml / 1.69oz
Тип хиалуронова киселина: най-добрата хиалуронова киселина с ниско молекулно тегло
Серум за лице, който да използвате, когато сте на 20, 30, 40, 50 години

Това е най-добрият серум за лице с хиалуронова киселина. Той е направен от няколко важни компонента, включващи висока доза от най-висококачествената хиалуронова киселина с ниско молекулно тегло. Този серум е любим на жените.

Какво казват потребителите: добрo абсорбиране; не запушва кожата; действа в дълбочина; идеален за нанасяне под кремове и фон дьо тен; идеален за всеки сезон; невероятна хидратация и разкрасяване; идеална цена; шишенце, което стига за дълго време; прекрасни резултати.

DRUNK ELEPHANT B-Hydra Hyaluronic Acid Serum

Размер: 50ml / 1.69oz
Тип хиалуронова киселина: натриев хиалуронат
Серум за лице, който да използвате, когато сте на 20, 30, 40, 50 години

Популярен скъп серум, съдържащ идеално действащи биосъвместими компоненти като натриев хиалуронат, провитамин В5, ананасови серамиди и екстракти от кори на диня / ябълки / леща.

Какво казват потребителите: лек, добре абсорбиращ се; възстановява епидермиса; плодовите киселини ревитализират и нежно ексфолират мъртвите клетки, за да разкрият новата кожа; добра хидратация за до 12 часа; кожата изглежда по-здрава, млада и светла.

The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 Serum

Размер: 30ml / 1oz
Тип хиалуронова киселина: със средно молекулно тегло
Серум за лице, който да използвате, когато сте на 20, 30, 40 години

Този популярен серум от The Ordinary е лек и има хидратиращ ефект. Той помага на младата кожа или заличава първите признаци на възрастта. Хидратиращата му формула е богата на 2% хиалуронова киселина и витамин В5. Тази хиалуронова киселина със средно молекулно тегло е по-скоро защитен агент, отколкото продукт, който да подхрани в дълбочина. Успокояващият витамин В5 се вписва добре във формулата.

Какво казват потребителите: добър серум, защитаващ срещу сухота; за млада кожа (която е и суха); защита от раздразнения; успокояващ ефект; омекотява кожата след няколко нанасяния; любим на веганите и високо оценен, заради формулата без синтетични вещества.

Sesderma Hidraderm Hyal Serum

Размер: 30ml / 1oz
Тип хиалуронова киселина: с ниско молекулно тегло
Серум за лице, който да използвате, когато сте на 40, 50, 60 години

Този серум съдържа хиалуронова киселина, чиито молекули се транспортират в дермиса чрез малки липозоми. Въпреки че формулата съдържа парабени и алкохоли, има фенове на продукта, особено жени на 50 с мазна и комбинирана кожа. Този серум е добър избор за много увредена кожа и при видими бръчки.

Какво казват потребителите: добро абсорбиране; възможно дразнене при чувствителна кожа; най-добре е да се направи тест за алергия, заради синтетичните вещества; високо оценен, заради най-добрата форма на хиалуронова киселина (с ниско молекулно тегло).

Mizon Hyaluronic Acid 100

Размер: 30ml / 1oz
Тип хиалуронова киселина: със средно молекулно тегло
Серум за лице, който да използвате, когато сте на 20, 30, 40 години

Mizon е корейска марка, която е световноизвестна. Този серум е един от продуктите, които предлагат. Той е идеален за дневна употреба, лек е и се абсорбира добре. Формулата не съдържа само хиалуронова киселина (50%) или ревитализиращи вещества. Има и много други компоненти, които не са напълно натурални, така че е най-добре да се направи тест за алергия преди това. Продуктът е предназначен за хора с мазна, комбинирана или кожа, при която се виждат първите признаци на възрастта.

Какво казват потребителите: дълготраен, лек, на средна цена серум. Работи добре под грим, защото не оставя лепкав слой и не претоварва кожата. Той хидратира добре и подхранва. Много от потребителите казват, че биха си го купили отново, ако беше по-евтин.

Vichy Minéral 89 Face Serum

Размер: 50ml / 1.69oz
Тип хиалуронова киселина: натурална хиалуронова киселина (натриев хиалуронат)
Серум за лице, който да използвате, когато сте на 20, 30, 40, 50 години

Лек, на основата на вода серум с хиалуронова киселина. Формулата е направена от 89% Vichy минерализирана вода и 15 минерала. Той подсилва кожата и я поддържа хидратирана. Този серум е високо оценен, защото няма парабени, аромати и е нежен към кожата.

Какво казват потребителите: добро абсорбиране; лек некомедогенен серум; идеален за млада и зряла кожа на над 50 години; подходящ за чувствителна кожа и препоръчван от дерматолози.

Neutrogena Hydroboost Hydrating Serum

Размер: 30ml / 1oz
Тип хиалуронова киселина: със средно молекулно тегло
Серум за лице, който да използвате, когато сте на 20, 30, 40, 50 години

Този серум за лице оставя защитен слой, който предотвратява сухотата. Той работи при всеки тип кожа, усеща се лепкав, но е приятен за използване. Не е подходящ за чувствителна кожа, тъй като съдържа алкохоли и алуминиеви соли.

Какво казват потребителите: изкушаваща цена, която насърчава повечето потребители; приятен аромат (съдържа аромати!); предотвратява загубата на вода благодарение на хиалуроновата киселина със средно молекулно тегло; лесно нанасяне; видимо по-гладка и здрава кожа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *