Двойно по-плътни мигли с Excess Volume Extreme Impact Mascara от Max Factor

Excess Volume Extreme Impact Mascara от Max Factor е създадена, за да изпълни две от най-големите мечти на жените. За какво говорим? Спиралата осигурява обем и наситен цвят. Ефектът на красивите мигли се гарантира от две четки с косми с различна дължина. Вижте дали Excess Volume Extreme Impact Mascara ще осъществи мечтите Ви.

Excess Volume Extreme Impact Mascara от Max Factor има удължаващи, сгъстяващи и извиващи свойства; също така, осигурява наситен черен цвят. Тази продукт ще подчертае погледа, ще придаде на опушения грим идеален завършек и ще създаде страхотен външен вид на всяко момиче за вечеря или парти. Excess Volume Extreme Impact Mascara е дълготрайна, не се изтрива и не оставя зацапвания по клепачите. Тя е толкова трайна, че за премахването на грим ще трябва да използвате продукт за почистване на грим с маслена основа, почистващо мляко, двуфазен продукт за почистване на грим или продукт, създаден за водоустойчив грим.

Спиралата на Max Factor е снабдена с две четки. Те се различават по големина и по дължина на космите. С първата четка се нанася сгъстяваща основа. Космите на апликатора са по-малки на върха и са близко разположени. Позиционирането им позволява получаването на двоен обем. Въпреки това, втората четка е с два пъти по-плътни косми, но големината е повече. Четките обилно покриват миглите с черна спирала. Ако миглите Ви са все още слепени или покрити с бучки, тогава може да използвате специален гребен или чиста четка от използвана спирала.

Най-добрият начин за нанасяне на спирала е със зиг-заг движение. Поставете четката странично на клепача и започнете да нанасяте спирала от корените към краищата. За съжаление, с Excess Volume Extreme Impact Mascara от Max Factor може да има малък проблем. Четките са доста къси, така че може да е трудно да достигнете до най-малките косъмчета на миглите във вътрешните и външните ъгли на очите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *