Всяка жена знае, че най-добрата козметика е лесна за употреба и изпълнява всички очаквания за грима

Всяка жена знае, че най-добрата козметика е лесна за употреба и изпълнява всички очаквания за грима. Марката Smashbox очевидно смята същото. Затова те създават руж на стик – L.A. Lights Blendable Lip & Cheek Color. Нека видим дали този продукт е нещо, което ще обикнете и ще остане при Вас.

Ружът L.A. Lights Blendable Lip & Cheek Color от Smashbox е много необичайна козметика. Защо? Повечето от продуктите от този тип имат палитри или кръгли бурканчета, пресирани са, за да напомнят на цветен прах. Въпреки това, ружът на Smashbox е много различен. Продуктът има формата на стик и за да се използва трябва да завъртим долната му част (точно както при червило). Но това не е всичко! Ружът L.A. Lights Blendable Lip & Cheek Color е снабден и с гъбичка. Разбира се, всяко момиче ще обикне това предложение; без повече четки, нали? Така ли е всъщност? След известно времето гъбичката ще бъде покрита от продукта и ще бъде зацапана. Може да я измиете и да я използвате отново, но трябва да имате предвид, че апликаторите (четките и гъбичките) могат да пренасят бактерии, които са вредни за кожата. Изборът е Ваш.

Ружът L.A. Lights Blendable Lip & Cheek Color от Smashbox е наличен в 8 нюанса: Sheer Pink Pearl, Peachy Pink With Golden Shimmer, Warm Coral, Bright Fuschia Pink, Burgundy Wine, True Pink, Rose Nude и Brighr Warm Coral. При правилно нанасяне, продуктът ще осигури на кожата естествен ефект, ще подчертае лицето и ще гарантира красив и сияен вид. Ружът придава лек блестящ завършек, слива се добре с фон дьо тен и прозрачна пудра. L.A. Lights Blendable Lip & Cheek Color трябва да се нанася върху бузите и след това да се използва гъбичка. Интересното в този продукт е, че може да се нанася върху устните и други части на лицето.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *