Вежди с Микроблейдинг без Скъпи Процедури? Вече е възможно с Nanobrow Microblading Pen!

Създадeна, за да създаде микроблейдинг ефект на веждите. Запознайте се с новата Nanobrow Microblading Pen! Не е необходимо да харчите цяло състояние за професионални процедури, тъй като този продукт осигурява идентични резултати.

Какво представлява микроблейдингът?

Микроблейдингът е ръчен метод за дълготраен грим на веждите. Той включва нанасяне на пигмент под кожата със специален инструмент, наподобяващ перо, поради което е известен и като „feathering“ метод. С помощта на остър връх в кожата се правят подобни на косъмчета микроразрези, за да се нанесе пигментът.

Ефектът се запазва по-кратко от традиционната татуировка на вежди – трае около 1-2 години. Кожата след третирането с микроблейдинг се нуждае от около 7 дни, за да се възстанови.

Въпреки това не е необходимо да инвестирате в такава инвазивна и скъпа процедура. Изпробвайте новата Nanobrow Microblading Pen и ще откриете, че веждите ви могат да изглеждат безупречно само с един продукт.

Nanobrow Microblading Pen

Продуктът се предлага в цветове:

Писалка за вежди, която да замени молива за вежди, помадата или пудрата?

Впечатлени ли сте от естествено изглеждащия ефект на микроблейдинга? Тази писалка за вежди ви позволява да създавате малки щрихи, подобни на косъмчета, за да запълните всички пропуски. Можете да придадете обем и изразителност на веждите си, без да се налага да посещавате козметичен салон. Nanobrow Microblading Pen осигурява грим на веждите, наподобяващ третирането с микроблейдинг, като преди всичко е безболезнен. Можете лесно да го отмиете с обикновен продукт за почистване на грим. Тя е по-прецизна и дълготрайна от стандартния молив за вежди, помадата или пудрата и осигурява ефект на обемни вежди.

Nanobrow Microblading Pen – свойства

  • Водоустойчива формула
  • Прецизен накрайник
  • Дълготраен ефект
  • Създава ефект на микроблейдинг
Прецизна писалка за вежди

Писалка за вежди с микроблейдинг ефект – как да я използвате?

Изберете подходящия нюанс, който да съответства на вашите черти, от 5-те естествено изглеждащи нюанса: Русо, тъмно русо, светло кафяво, тъмно кафяво и еспресо. Започнете да очертавате долната линия на веждите си. Разположете накрайника перпендикулярно на кожата, така че само острият му връх да докосва повърхността на кожата. С кратки движения нагоре нарисувайте реалистично изглеждащи косъмчета на веждите по посока на растежа им. Ултрапрецизният връх чертае линии, тънки като истинските косъмчета на веждите. Такава техника на гримиране осигурява ефекта на дебели и пълни дъги, естествено дефинирани. Nanobrow Microblading Pen ви позволява да изградите покритие и обем на веждите си.

Оформянето на веждите с Nanobrow Microblading Pen е трайно през целия ден. Подобните на косъмчета щрихи са устойчиви на вода и размазване. Страхувате се, че е твърде сложно? Не се притеснявайте! Този продукт е лесен за нанасяне, дори ако сте начинаещи в грима на веждите.

Опитайте и се убедете в това колко е лесно! Само няколко движения на четката ви делят от перфектните вежди. Разгледайте сайта nanobrow.bg, за да научите повече.